Msn Hotmail Açık
-
Arkadaşlar şimdi başlıgı biraz açıklamaya çalışıcam. Fakat bi bir açıkmıdır degilmidir bilemiyorum. Şimdi ben bilgisayarımı hiç bir zaman kapatmıyorum 3gün eve gelmesemde açık bırakıyorum.
Neyse geçengün eve geldim bilgisayarımda hotmail.com açık kalmış ve gelen mailler gözüküyor enson bunu açık bırakmışım.
Buraya kadar herşey normal fakat daha sonra listedeki maillerden birini okumak için tıkladım ama bir hata aldım. Lütfen tekrar giriş yapın dedi ve maili göstermedi ama ben bu hataya ragmen o maili tekrar tıkladım 2 defa ve mail açıldı.
Daha sonra inbox a döndüm oturumu yeni açmışım gibi yeni gelen maillerde görünmeye başladı. Yani bir nevi otomatik giriş yaptı.
Sizce bu bir açıkmıdır. Ben öyle oldugunu düşündüm çünkü otomatik giriş yapabildigine göre cookie lerden yada başka birşeyden faydalanarak otomatk oturum açıldı..
Yorumlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler
-
enver bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar şimdi başlıgı biraz açıklamaya çalışıcam. Fakat bi bir açıkmıdır degilmidir bilemiyorum. Şimdi ben bilgisayarımı hiç bir zaman kapatmıyorum 3gün eve gelmesemde açık bırakıyorum.
Neyse geçengün eve geldim bilgisayarımda hotmail.com açık kalmış ve gelen mailler gözüküyor enson bunu açık bırakmışım.
Buraya kadar herşey normal fakat daha sonra listedeki maillerden birini okumak için tıkladım ama bir hata aldım. Lütfen tekrar giriş yapın dedi ve maili göstermedi ama ben bu hataya ragmen o maili tekrar tıkladım 2 defa ve mail açıldı.
Daha sonra inbox a döndüm oturumu yeni açmışım gibi yeni gelen maillerde görünmeye başladı. Yani bir nevi otomatik giriş yaptı.
Sizce bu bir açıkmıdır. Ben öyle oldugunu düşündüm çünkü otomatik giriş yapabildigine göre cookie lerden yada başka birşeyden faydalanarak otomatk oturum açıldı..
Yorumlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler
-----------------------------bizce bu açık değil, zaten o senin kişisel bilgisayarın ve çerezler hala o bilgisayarda saklı olduğu için seni tanımış hacı :)
edüt: Öyle bir iştah ile girdim ki, sabah sabah dedim bu ne güzel başlık böyle ama ne söyleyeyim hüsrana uğradım :\
-
Evet ama normalde bunu yapmaya çalıştıgımda yada başkasının çerezlerini kopyaladıgımda inbox a giremiyorum...
Bunun nedeni ne ozman?
-
enver bunu yazdı:
Evet ama normalde bunu yapmaya çalıştıgımda yada başkasının çerezlerini kopyaladıgımda inbox a giremiyorum...
Bunun nedeni ne ozman?
-----------------------------Başkasının çerezlerini aldığın zaman tabi giremezsin , hotmailin bunun için farklı bir güvenliği vardır mesela bilgisayar adı v.s. gibi, sen A bilgisayarındaki çerezleri alıp B bilgisayarına atıp oradan şahsın mailllerine giremezsin. ( bilgisayar adı sadece örnektir ).
Normalde yapmaya çalışsan da oluyor hocam sen takma kafanı :) özellikle İE de çok bariz fakat chorme de olmuyor bazen atıyor dışarı.
Velhasıl-kelam açık maçık yok, bak morelimi yine bozdun nan :\
-
Neyse boşuna heyecanlandık ozman kusurbakma...
Ama Genede bu işin mantıgını çözemedim madem bilgisayar adını falanda kontrol ediyor ozman hiç ugraştırmasın o bilgisyardan girince otomatk açılsın :D
-
enver bunu yazdı:
Neyse boşuna heyecanlandık ozman kusurbakma...
Ama Genede bu işin mantıgını çözemedim madem bilgisayar adını falanda kontrol ediyor ozman hiç ugraştırmasın o bilgisyardan girince otomatk açılsın :D
-----------------------------Ben sadece örnek varsayımda bulundum yani ona benzer kriterleri var ((: