MSN İle İlgili Birkaç Söz..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dünya üzerinden şu a.q msn sini kaldırsalar tüm sorunlar bitecek...Adam hadi yaşıda önemli değil ama bu kadarda dingillik olamazki ya..Ulan hotmail ile ilgili belki yüzlerce başlık açıldı hiç mi kafanız çalışmıyor? İşe yaramıyor demekki..Yarasa ne olur? Lamerce bir e-mail adresini boktan bir yöntemle alıyorsun sonrada ben hekırım çok pis heklerim herşeyden anlarım üstüme yok havalarına giriyorsun..Birileri o yallardan giderken bazıları o yollardan çoktan dönmüştür..Yaratıcı olun az..Sen hiçbir işaretleme yada programlama dili bilme / yada ilgi duyma sonrada gel hekırım de! Ulan zaten nete düşen bir kaç program hariç tüm programlar folloş olmutur yada zaten sen kullanamıyorsundur. (yeterli bilgiden yada denyoluğundan ötürü) Yeter artık azcıkta araştırma ve öğrenme yolunda yol alın..ASP,ASPNET,PHP,AJAX vs öğrenin,eğitin kişiliğinizi ve ruhunuzu..

Bilmiyorsanızda yazılmışları açıp inceleyin..

Yeter artık a.q

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

haklısın baba piyasada cok denyo war.

adam 1 mail hacklio kendini dünyanın en büyük hackeri sanıo taaa a.k lameri:)

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

aranızda msn heklemeyi bilen varmıydı?? :P

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    8mm izledim bu filmin ikincisini (:

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    programlama bilmeyen hacker olamaz olsa olsa script kiddie olur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    hekerim lan seni! ne diyon 8mm! bak gelirsem oraya menese ni öyle bi hekerim ki dünyanın kaç bucak olduğunu görürsün. görmiim seni buralarda bi daya heker amcanım ben senin bi dolu menese hekerledim ben :D

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Benim diğer bir anlamadığımda düz mantık ile şunu nasıl düşünemedikleri.Somut direk çaatt die hotmail msn çalmanın yolu olsa pardon ama Microsoft bunu kapamazmı?Diyelimki kapamadı eşşeğin önce gideni,bi yer var giriyorsun çat die şifreyi veriyor bunu sadece adminlermi biliyor.
    Hay allahım..

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
Toplam Hit: 1679 Toplam Mesaj: 7