folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Msn İletileri Ve Gönderilmek İstenen Sosyal Mesajlar :)

Msn İletileri Ve Gönderilmek İstenen Sosyal Mesajlar :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bunlar genelde şarkı sözü, film repliği filan olur. Özgün cümleler yazanlar da vardır.Derdini sıkıntısını buraya yazar msn kullanıcıları.Bide karizma olsun diye ingilizce laf yazar bazıları.

Kişinin hayatındaki her türlü gelişmeyi yayınladığı bir nevi kendi paparazziliğini yaptığı iletilerdir.Genelde mesaj kaygılıdırlar.İlgili kişi mesajı alır. Ancak sorarsa çok kolay bir şekilde ’seninle alakası yok’ yazbilirsiniz. Hem üste çıkıp ‘neden üstüne alınıyorsun ki’ de diyebilirsiniz.Kullanışlıdır yani.

Bu kişisel iletiler çoğu zaman özel iletiler e dönüşür..sevgilisiyle baş başa konuşuyomuş gibi, msn i kapattırmışçasına yazar da yazar.

Ayrılınmış sevgili hala listedeyse ona söylenemeyen şeyleri msn yoluyla ifade etmektir.Yani kızım sana söylüyorum gelinim sen anla olayı.Örneğin ” aşk yoktur,boktur”yazanlar(bu ayrıldık ama seni sallamıyorum modudur,bu tarz insanlar ayrıca away modundadır ), “psikolojim hızla gelişti”gibi iletiler yazanlar(bunlarda hemen başkasını buldum havasına giren sürekli meşgul modunda olan insanlardır),”yerine sevemem”yazanlar(bunlar hep online olan ve iletilerini dolaylı yoldan ithaf ettikleri insanı saatlerce bekleyen tiplerdir)”

Birde [TC] gibi ibarelerin yer aldığını gözlemliyorum. Buradan şunu söyleyebilirim ki vatan bilgisayar başında kurtarılmaz, msn başında hiç kurtarılmaz! ayrıca senin msn listende t.c. karşıtı insan mı var ki kimi neye ispatlıyosun, kimin gözüne neyi sokuyosun? Yapmayın arkadaşlar, popülist olmayın, tribünlere oynamayın, vatanperverlik gibi en kutsal bir kavramı leş msn ortamlarına düşürmeyin…

Ne dinliyorum özelliği açıkken milletin “abi bak ben ne karizma şarkılar dinliyorum” diyebilmek için kasmasına yol açan, aşırı bir özen gösterten olay.

Aşık olunan kişiye/aranızın bozuk olduğu sevgiliye/eski sevgiliye nispet yapmak gibi son derece zavallı bir eylem için de kullanılabilen şeyler. Adam senin farkında bile değil büyük ihtimalle, sen didin dur daha.bkz:”yeni bir aşkk doğuyoorr ;)”, “kalbim güm güm atıyorrrr” vs…

Aha da bakınız:
    ‘Varsın eller gönül yarası kapanır sansın,kabuğun altında sen kanayansın..’
    mademki sevdiğinin senin tarafından unutulduğunu sanmamızı istersin neden deşifre edersin!

http://www.gencsamsun.com/blog/?p=18 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

şair burda tribünlere değinmiş..

güzel olmus :D bunu sevdim..(F)

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

‘Varsın eller gönül yarası kapanır sansın,kabuğun altında sen kanayansın..’

o eski sevgiliye verilen mesajdır bi kere :D:D  

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poker
    poker's avatar
    Erkek
    walla süper yeinde bi tespit

yaşanılası çok güzel bi çocuk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

kabuğun altında sevgili sen kanayansın olayını ben editleyip kullanmıştım aynende söle yapmıştım :

orkidin altında sevgili sen kanayansın ... 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek

bir kevaşenin msn inde şu sıralar ilişkiye giremeyecek olduğunun mesajıdır... :)

"okan camdan bakıyor..."

baş harflerini çıkartın anlarsınız ;;)  

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aha benimkisi;

#!/usr/bin/env python \ cnr437 \ Toplumsal mesaj...

bundan önce çok sade kullanıyodum, cnr437 idi, hatta 1-2 sene ööle hiç deniştirmedim, sonra bu işte.

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    bir gün bende ne dinliyorum ozelliğini açık unutup naughty america serilerine dalmıstım!..bi kız arkadas uyarmıstı!..hala aklımıza gelince güleriz:)))))))))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------
    bir gün bende ne dinliyorum ozelliğini açık unutup naughty america serilerine dalmıstım!..bi kız arkadas uyarmıstı!..hala aklımıza gelince güleriz:)))))))))
    -----------------------------

Abi onun icin NA degil Bangbros takilacaksinki onda sayilar olur hep videolarinda :D  

I find your lack of faith disturbing.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

hergün uyu sıktı ya.

toplumsal mesaj verebilecek bir kişisel ileti galiba :D

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 1313 Toplam Mesaj: 10