Msn İndirme Sorunu
-
her site microsoftun sitesine yönlendiriyor msni indirmek için microsofttada linkler kırık windowslive messengerı benimle paylaşabilecek var mı ?
-
Şimdi ayarladım bunu test etmedim daha sen test etmiş olursun :) Gereksiz şeyler kurmuyor (writer, mail falan) Windows Live Messenger 9'u yükle. Masaüstüne messenger, wllogin ve contacts isimli kısayollar oluşacak. Bunların 3'ünü de kurduktan sonra kısayollarını silebilirsin. Patch ile de msndeki reklamları falan kaldırıyorsun. Hepsini kurduktan sonra başlat menüsünden msn'e ulaşabilirsin.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi ayarladım bunu test etmedim daha sen test etmiş olursun :) Gereksiz şeyler kurmuyor (writer, mail falan) Windows Live Messenger 9'u yükle. Masaüstüne messenger, wllogin ve contacts isimli kısayollar oluşacak. Bunların 3'ünü de kurduktan sonra kısayollarını silebilirsin. Patch ile de msndeki reklamları falan kaldırıyorsun. Hepsini kurduktan sonra başlat menüsünden msn'e ulaşabilirsin.
-----------------------------kardesm hatalı diyor acmıor yok mu windovs live messengerı rapide atacak babayiğit :(
-
Neye hatalı diyor? Dosyayı indirip yükledikten sonra kısayollar falan gelmiyorsa C:\Program Files\Common Files\Windows Live\.cache buraya gir. 3 klasör olacak. Onların içindekileri yükle. Sonra da patch.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Neye hatalı diyor? Dosyayı indirip yükledikten sonra kısayollar falan gelmiyorsa C:\Program Files\Common Files\Windows Live\.cache buraya gir. 3 klasör olacak. Onların içindekileri yükle. Sonra da patch.
-----------------------------uygulama yapılandırılması doğru olmadığından uygulama başlayamadı diyor
-
Microsoft'un angutluğu işte. Az önce ben de kızın bilgisayarında uğraşıyordum hala çözemedim. Öküz herifler kaldırma programı yapmıyor. Eskisini kuracaksın yenisi zaten yüklü diyor. Yenisi de çalışmıyor. google'da ara msn 9 kaldırma programları falan vardı. Onlarla kaldır. Sonra 8.5 yüklemeyi dene. Kaldırabilirsen 8.5 de yollayabilirim sana. Programlara microsoft kadar saçma özellikler koyan (ya da koymayan) bir firma daha yok.
-
liveonecare gozunden kacmıstır.ekle kaldırdan bak bazen o sebep oalbiliyor.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------
Microsoft'un angutluğu işte. Az önce ben de kızın bilgisayarında uğraşıyordum hala çözemedim. Öküz herifler kaldırma programı yapmıyor. Eskisini kuracaksın yenisi zaten yüklü diyor. Yenisi de çalışmıyor. google'da ara msn 9 kaldırma programları falan vardı. Onlarla kaldır. Sonra 8.5 yüklemeyi dene. Kaldırabilirsen 8.5 de yollayabilirim sana. Programlara microsoft kadar saçma özellikler koyan (ya da koymayan) bir firma daha yok.
-----------------------------,,kaldırmayı başardım çalışan 8.5 verebilirmisiniz betalar açılmıyor yada normal windovs live messenger linki yok mu : (