Msn Ip Bulma Script İ Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    birazönce bikaçtane indirdim ama çalışmadılar sizde çalışan varsa çok makbule geçer

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Darkroasted
    Darkroasted's avatar
    Erkek
    o nasıl oluyor :ZZz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    syklops
    syklops's avatar
    Erkek
    bir aralar dmsn vardı orda ip get diye script vardı şimdilerde yok sanırım , bilmiyorum belkide vardır eski sürümlerde falan bide o scripti bulursan iş tamamdır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/130980547/IPGet_1.10.rar.html

en son denediğimde takır takır çalışıyodu ama şu anda akibetinden haberim yok :| 

Tren odun seçmez hacı abi...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Dostum yanlış bilmiyorsam son msn sürümlerinde,8.0 dan sonraki sürümlerde konuşma penceresi üstünden ip adresi bulman engelleniyor. Ip yi yazdığı vakit sayıları sana ***.*** şekilde gösteriyor.... Ama hala bir yolu var. Ip adresini öğrenmek istediğin kişiye bi mp3 falan gönder, biraz yüklü bir dosya olsun... Dosyayı kabul edip indirmeye başladığı vakit hemen Çalıştırdan "cmd" komutunu gir. Ekrana gelen MS-DOS ekranına "netstat -an" komutunu yaz. Sırayla sana açık olan portlarını ve aktarım yaptıkları modemin ip numarasını verecektir.

Ama tabi şunu söylemedende edemeyeceğim biliyorsunki artık ipler adsl bağlantı ile birlikte dinamik... ;)

Edit: Pardon ya statik yazmışım.... Dinamik olacaktı o... E sabaha karşı 4te yazılan cevap böyle olur :)

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    mescarine bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostum yanlış bilmiyorsam son msn sürümlerinde,8.0 dan sonraki sürümlerde konuşma penceresi üstünden ip adresi bulman engelleniyor. Ip yi yazdığı vakit sayıları sana ***.*** şekilde gösteriyor.... Ama hala bir yolu var. Ip adresini öğrenmek istediğin kişiye bi mp3 falan gönder, biraz yüklü bir dosya olsun... Dosyayı kabul edip indirmeye başladığı vakit hemen Çalıştırdan "cmd" komutunu gir. Ekrana gelen MS-DOS ekranına "netstat -an" komutunu yaz. Sırayla sana açık olan portlarını ve aktarım yaptıkları modemin ip numarasını verecektir.

Ama tabi şunu söylemedende edemeyeceğim biliyorsunki artık ipler adsl bağlantı ile birlikte statik... ;)

-----------------------------

Nasul statik arkadaşım :| statik değil bendeki ve benim gibi daha birçok üyenin statik ip için esktra paralar ödeniyor :| 

Tren odun seçmez hacı abi...
Toplam Hit: 1691 Toplam Mesaj: 6