Msn Kendi Şifremi Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhan1973
    oguzhan1973's avatar
    Erkek
    selam ustalar bana yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır sanırım ben kendi şifremi unuttum ve msn hotmaile giremiyorum paswort sıfırla yerine basıyorum mail adresine gönderildi diyor ama ben mail adresimide şifre olmadıgı için yani unuttugum için giremiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar

yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

kardeş pasaport sıfırla deyince şifre kendi adresine gelmiyo hotmaile ilk kayıt olduğunda yazıyon ya bi mail oraya oraya geliyo eğer yazdığın maili hatırlıyosan açarsın aili yada gizli soruna yanıt ver ölede olur kolay gelsin

kardeş

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    bortecine357 bunu yazdı:

kardeş pasaport sıfırla deyince şifre kendi adresine gelmiyo hotmaile ilk kayıt olduğunda yazıyon ya bi mail oraya oraya geliyo eğer yazdığın maili hatırlıyosan açarsın aili yada gizli soruna yanıt ver ölede olur kolay gelsin

kardeş

ortak bu sıfırlama mailini şifresini kaybettigi mailini yazmış.ortak gizli soruyu dene_?olmazsa işin zor yani burda yeni başlayanlar gibi acilen msn hack konusu açman lazımGülen

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

gizli soruyu cvplıyamıyosan burada "acilen msn hack konusu aç"cvp verirler sanaGülenGülen

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhan1973
    oguzhan1973's avatar
    Erkek
    sümzük kardeş  sana yalan borcummu var benim  hem başkasının msn sinden banane  ben insan gibi bişi sordum sende insan gibi cevap yazabilirsin SAYGILAR

yok
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    hocam şifreyi unuttun bari gizli soruyu dene.Parola sıfırlama iletisi yolunu unut.Program istiyorsan internette dolu var.Ama sen şifreyi sfc.554.f gibi birşey koymuşsan hiç kimse çözemez.Trojan yolla diyeceğim ama kime :) Onun için en iyisi hotmail e mail gönder.Şifremi unuttum dersin.Bir de kişisel bilgilerini girersen olur belki

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
Toplam Hit: 13042 Toplam Mesaj: 6