Msn Kişi Ekleme Sorununa Çözüm Lütfen
-
6 bin kişilik bir grubum var bu grubu msn adresime eklemek istiyorum. malesef 1500 kişi ekledikten sonra, kişi silmeden ekleyemezsin diye uyarı geliyor. arkadaşlar bunun yok mudur bir cozumu...
mesela gmail veya benzeri başka bir sağlayıcı üzerinden ekleme şansımız var mıdır?
-
konuyla ilgili yardım talebim günceldir... :) bekliyorum yardımlarınızı.
-
oha desem yanlış anlarmısın acaba :D
şakası bir yana zamanında bende 1200 civarımı ne vardı biraz kasıyordu ama sorun olmuyordu.
daha eski sürüm msn filan kullan. yada olmadı msn messenger yerine d msn gibi farklı yazılımlar kullan.
-
bu adama bulaşılmaz da şimdi, 6bin kişiyi toplar gelir :) eskiden hatırladığım kadarıyla 5bin e kadar çıkartılabiliyodu, tekrar bulursam yazarım, araştırcam
-
Şöyle bir yöntem vardııı kişi listeni önce dışarı aktarıyorsun daha sonra kişi listesinin not defterinde açıp arasına eklemek istediğin adamların listesini ekliyorsun snra aynı listeyi yükküyordun
-
6 bın kısı ne yaptın sen mudur nabıyorsun o kadar kısıyı ne grubu bu
ırc server olsa kasmaz sanırım daha rahat olmaz mı ? -
:) 6 bin elenmiş hali listenin. malesef eklemek zorundaym bu kadar insanı...
-
SaNaL_AjaN bunu yazdı:
-----------------------------
Şöyle bir yöntem vardııı kişi listeni önce dışarı aktarıyorsun daha sonra kişi listesinin not defterinde açıp arasına eklemek istediğin adamların listesini ekliyorsun snra aynı listeyi yükküyordun
-----------------------------
doğru zamanında ben öyle yapmıştım..