Msn Kişi Listesi Sorunu.....
-
arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 200 kişiyi msnden silmiştim.alttaki resimdei gibi ekranlar çıkmaya başladı her msnyi açtığımda bunları kapatmaktan bıktım.eski sildiklerim ve engellediklerim beni ekledi olarak gösteriyor.Tamam bastığımda alttaki resimdeki hatayı veriyor iptal bastığımda msn kapayıp açınca tekarr aynı uyarıyı veriyor yardım
http://img340.imageshack.us/i/94407587.jpg/
http://img835.imageshack.us/i/52431930.jpg/
-
Msn nin eski sürümünü kullanırsan öyle olur. güncel son versiyonu kullanırsan bir kere sorar eklicenmi die,sonra birdaha sormaz.
Yani senin çözümün güncel msn sürümünü indirmelisin.
-
Bu ne hacı? Bu msn ın ılk versıyo nu mu :))
hocam su msn ı guncellı Allah askına ya,obur dunyada yakana yapısacak bu gıdısle
-
apokontek bunu yazdı:
-----------------------------Bu ne hacı? Bu msn ın ılk versıyo nu mu :))
hocam su msn ı guncellı Allah askına ya,obur dunyada yakana yapısacak bu gıdısle
-----------------------------
sanane kardeşim nabıcan sürümünü soruma cevap bulucaksan post at buraya konuyu baltalamak için değil :@ -
aynı sorunu bende yaşadım biraz uğraştım yapamayınca yeni sürüme geçtim
-
PCoDeR bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
sanane kardeşim nabıcan sürümünü soruma cevap bulucaksan post at buraya konuyu baltalamak için değil :@
Bulamıycaz sorununa çözüm, yeni sürümde bu sorunlarının hepsi çözülecek hocam. Anladınmı? -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------PCoDeR bunu yazdı:
apokontek bunu yazdı:
sanane kardeşim nabıcan sürümünü soruma cevap bulucaksan post at buraya konuyu baltalamak için değil :@
Bulamıycaz sorununa çözüm, yeni sürümde bu sorunlarının hepsi çözülecek hocam. Anladınmı?
tamam hoca deniyelim.