Msn Liste Düzenleme (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    msnde ki kişileri silmek istiyorum.. fazla olduğu için tek tek uğrşamakta zor oluyor.. kolay bi yolu varmı bunun??

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yafa13
    yafa13's avatar
    Erkek

Şimdi kişilere gir ordan anlık kişileri al o dosyayı aç notepadle sil ordan satır satır olabilir:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    yok mu bilen kimse.. ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    vala hocam %90 yok heralde bi ara bende aramıştım googleden epey ama bulamadım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    bulursan yaz hacı valla benimde öyle bir sorunum var :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeCReT-CoDeR
    SeCReT-CoDeR's avatar
    Erkek

hocam msn Plus yükle, Contact List Clean Up kısmından ister herkesi engelle, istersen de herkesi sil.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    sağolun. plusta oluyormuş..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicoo
    Cicoo's avatar
    Erkek
    hacı plus kullanıyosan kolay bi yolu var plus'ın seçeneklerinde kişi listesini temizle var aç onu hem seni silenleri görebiliyosun hem listeyi kolay bi şekilde düzenleyebiliyosun kolay gelsin....

Zor günler geçirdi ama hala ayakta. :/
Toplam Hit: 13640 Toplam Mesaj: 8