Msn Listemi Nasıl Temizlerim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Arkadaşlar msn im de yaklaşık 600 kişi var msn im zaten çok eski ben buradan mesela 1,5 aydır girmeyenleri silmek istiyorum bunu neyle en kolay biçimde yapabilirim google da bir yöntemden bahsedilmiş ama eski olmuyor artık o :S

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sunyy2003 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar msn im de yaklaşık 600 kişi var msn im zaten çok eski ben buradan mesela 1,5 aydır girmeyenleri silmek istiyorum bunu neyle en kolay biçimde yapabilirim google da bir yöntemden bahsedilmiş ama eski olmuyor artık o :S

benim geliştirdiğim bir yöntem var hacı..Bir grup açtım xdiğerleri diye.Online olupta tanımadıklarımı orda topluyorum.Bir aydır gördüğümü oraya atıyorum.Geri kalan çevrim dışı kişileri tek tek silecem.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:

sunyy2003 bunu yazdı:

benim geliştirdiğim bir yöntem var hacı..Bir grup açtım xdiğerleri diye.Online olupta tanımadıklarımı orda topluyorum.Bir aydır gördüğümü oraya atıyorum.Geri kalan çevrim dışı kişileri tek tek silecem.

mantıklı hocam yapılabilir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kişiler - Anlık İleti Kişilerini Kaydet

kaydettikten sonra aç dosyada istemediklerini sil. tekrar yükle.

edit: iyice üstüne mi yükleniyodu yoksa :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

msn discovery yada plus yukle. onlarda en son nezman girdiği felan yazıyo sizi silmiş olabilir bu arkadaslarınız diye... yardımı olur kanaatindeyim

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

uhp bunu yazdı:

msn discovery yada plus yukle. onlarda en son nezman girdiği felan yazıyo sizi silmiş olabilir bu arkadaslarınız diye... yardımı olur kanaatindeyim

plus da nerde acaba çok iyi olur

Toplam Hit: 1493 Toplam Mesaj: 6