Msn Live 8.1 Sorunu..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Msn live 8.1 Kullanıyorum 1 hafta Oncesınde kadar Onceden kaydettım ''Parola anımsa'', ''Benı anımsa'' Butonlarında kayıtlı olan uyelıklerım Bilgisayarımı açtıgım zaman karsıma cıkıyordu.. Sımdı ıste Bilgisayarı acdım zaman butun Hesaplar sıfırlanmıs sıfır bır msn acılıyor. Bu Sorun neden olabilir? Msn i Sildim geri yükledim düzelmedi .. yardımcı Olucak kımse varmı ?..

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Banada oldu o heralde msn güncellendi bir şey oldu zor bir şey değil tekrardan anımsanacak şekilde ayarla ne olacak ki

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

belliki şifresini unutmuş

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şifrelerin Hepsini biliyorum 15 tane Msn var sureklı butun Sıfrelerı msn lerı girip kaydetmek ıstemıyorum cunkı Sureklı sılınıyor..

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

edit: ne oluyor bana ya :S

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 5