Msn Messenger 8.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Arkadaşlar Sağlam bir link verebilirmisiniz ? Msn 8.0'ın sürümünü bulamıyorum.Yama var ama kendisi yok.Yardımcı olursanız sevinirim.Her Şey için Teşekkürler Tahribat userleri ve , yönetim ahalisi..

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakaleyn
    sakaleyn's avatar
    Erkek

Tahribat Forum
    Genel
          Msn Messenger 8.0

Yanlış yere başlık açmışsın Hemde çok yanlış bir yere!!!!!!

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    msn 8.0 ne zmn çıktı ya

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    parali deil mi o
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    kurban o america isi  TR ye uymaz salla sen bu konuyu yazmamis ol..

ziahahahaha......

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bedizci
    bedizci's avatar
    Erkek
    ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BU MSN MESSENGER 8.0 I İNDİRMEK İÇİN BİR LİNK VARMIDIR? BEN BULAMIYORM YAV. VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ SADECE VE SADECE TÜRKLERİNDİR.
Toplam Hit: 12949 Toplam Mesaj: 6