Msn Messenger Alternatif Posta Yardım
-
Arkadaşlar msn adresımın alternatif msn adresini kaldırmak istiyorum fakat alternatif e postaya mail gönderiyor bende o posta adresinin şifresini bilmiyorum arkadaşlar çok acil yardımlarınız lazım şimdiden teşekkürler bu sıcaklarda bol serinlikler
-
upupup
-
www.passport.net burdan hesabına giriş yap, ayar kısmından kaldır alternatifi
-
aynı yere denk geliyor ordan yapıyorum kaldır diyorum sonra diyorki bu adrese e posta gönderildi o epostaya girip onaylamam lazım ama şifre yok onu nasıl yapabilirim sorun orda.
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------aynı yere denk geliyor ordan yapıyorum kaldır diyorum sonra diyorki bu adrese e posta gönderildi o epostaya girip onaylamam lazım ama şifre yok onu nasıl yapabilirim sorun orda.
-----------------------------
haa artık email gönderiyor demek ki, eskiden öyle bir şey yoktu. -
darkraver bunu yazdı:
casey bunu yazdı:
aynı yere denk geliyor ordan yapıyorum kaldır diyorum sonra diyorki bu adrese e posta gönderildi o epostaya girip onaylamam lazım ama şifre yok onu nasıl yapabilirim sorun orda.
haa artık email gönderiyor demek ki, eskiden öyle bir şey yoktu.
-----------------------------evet eskiden yoktu kardeşim artık var ona çözüm lazım
-
casey bunu yazdı:
-----------------------------darkraver bunu yazdı:
casey bunu yazdı:
haa artık email gönderiyor demek ki, eskiden öyle bir şey yoktu.
-----------------------------evet eskiden yoktu kardeşim artık var ona çözüm lazım
onun çözümü yok, ya şifreyi hatırlıcan ya da öyle kalacak