Msn Messenger Hakkında Bir Soru?
-
Şimdi ben resmimi msn de avatar kısmına bi cafede ekledim... Daha sonra resmi bi yere kayıt etmeyi unuttum. Bu olay msn live' da gerçekleşti şimdi gidip aynı o pc yi açınca benim resim avatar kısmında yine görünüyor... Ben bu resmi nasıl geri alabilirim. Resmin orjinalini bulmak istiyorum yine... Yardımlarınız için saolun..
-
print screen
-
Ben resmin orjinalini almak istiyorum..
-
geri nasıl almayı düşünüyosun ki ya bulduğun yerden bulacaksın yada yolbulucu nunn dediği gibi yapacaksın başka türlü olmaz zaten msn nende varmış !!
-
Aynı bilgisayardan farklı bir adresle daha oturum aç.Konuşma penceresine gel öbür adresle kullandığın adresin ve /ctcinfo yaz entera bas,bu resmi kaydet diye bişey var,ordan masaüstünde sonra da imageshacke ya da başka bir hosting servisine at resmi ya da taşınabilir belleğin falan varsa ona.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Aynı bilgisayardan farklı bir adresle daha oturum aç.Konuşma penceresine gel öbür adresle kullandığın adresin ve /ctcinfo yaz entera bas,bu resmi kaydet diye bişey var,ordan masaüstünde sonra da imageshacke ya da başka bir hosting servisine at resmi ya da taşınabilir belleğin falan varsa ona.
-----------------------------
oksi biraz daha açıklayıcı olsan '/ctcinfo' bunu hemen çalıştır noktasına mı ekliyoruz acaba... -
Yok abi konuşma penceresine yazıcaksın onu ama "plus" yüklü olması lazım.O komutu yazdığında karşına çıkıcak zaten böle küçük bi ekran resmi kaydet diye bi dalga falan da olcak orda.
Toplam Hit: 11006 Toplam Mesaj: 7