Msn Messenger Sorunu
-
msn messenger son sürümü kullanıyorum yeni format attım makinaya ama şöyl bir sorunum var..
karşı taraf bana kamera isteği gönderince ben kabul edemeden red ediyo kendi kendine birde tek ben kamera isteği gönderemiyorum arakadşlar bu soruna bi yardımcı olun size zahmet :)) kimse bilmiyor şimdiden tşk ederim.. çok sağolun..
-
Kamera tanıtılmamış olabilir ?
-
Dediğin durumlarda donuyomu msn ?
-
hizmet kullanılıyomu diyo :) msn varya bir kurcaladım askere gitmeden önce kodları felan içini dışına çıkardım en son temelli bozdum
gelince msn yüzünden format attım kalkmıyo kurulunca gitmiyo felan format çaktım düzeldi :)
-
donma yok kamera tanıtılık ben gönderince her iki kişi açabiliyor.ama sadece ben kendi kameramı veya karşıdaki kişi gönderemiyor gönderince..
"BuRocK'er * M yanıt vermiyor." diye bir uyarı alıyor arkadaşlar..
-
gerekli donanım sürücülerinin yüklü oldugunu varsayarak..msn düzgün yüklenmemiş gerekli windows updatelerini çekip msn kaldırıp tekrar kurun düzelir.
-
1 yüklü olan msni kaldır..tamamen kalıntı bırakma..
2 ''wlsetup-all'' bu setuupı indir kur..
not: eger ''wlsetup-custom'' bu setupı kurarsan sorun yaşarsın..
-
Sorunun çözümünü bilmiyorum ama aynısı bendede olurdu + olarak donuyordu birde.
ben xp yi netten indirmiştim içinde bir çok program vardı hazır kuruyordu msnde dahil onda birşey vardı sanırsam çünkü başka cdden format cekince sorun yaşamadım bi daha,
tekrar format atabilme şansın varsa at derim hocam hiç uğraşma tabi başka bir cd den -
hocam araclar dan ses ve goruntu ye tikla orda ileri ileri yap web camerani sec. eger baska bi yazilim falan warsa i secili olabilir. split cam yada studio programi falan.
-
bu gece bendede oldu bu durum ancak karsı taraftan kaynaklanıyordu yeni format yemis bir bilgisayardı sanırım bir dosya falan eksik çözemedik henüz. sadece görüntü değilde görüntülü arama yapmayı dene o zaman direk red edilmiyo kabul sayfası çıkıyodu bende.