Msn Messenger Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

msn messenger son sürümü kullanıyorum yeni format attım makinaya ama şöyl bir sorunum var..

karşı taraf bana kamera isteği gönderince ben kabul edemeden red ediyo kendi kendine birde tek ben kamera isteği gönderemiyorum arakadşlar bu soruna bi yardımcı olun size zahmet :)) kimse bilmiyor şimdiden tşk ederim.. çok sağolun..

Carpe Diem
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Kamera tanıtılmamış olabilir  ?

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Dediğin durumlarda donuyomu msn ?

Cagito ergo sum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hizmet kullanılıyomu diyo :) msn varya bir kurcaladım askere gitmeden önce kodları felan içini dışına çıkardım en son temelli bozdum

gelince msn yüzünden format attım kalkmıyo kurulunca gitmiyo felan format çaktım düzeldi :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CANN1
    CANN1's avatar
    Erkek

donma yok kamera tanıtılık ben gönderince her iki kişi açabiliyor.ama sadece ben kendi kameramı veya karşıdaki kişi gönderemiyor gönderince..

"BuRocK'er * M yanıt vermiyor."         diye bir uyarı alıyor arkadaşlar..

Carpe Diem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

gerekli donanım sürücülerinin yüklü oldugunu varsayarak..msn düzgün yüklenmemiş gerekli windows updatelerini çekip msn kaldırıp tekrar kurun düzelir.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

1 yüklü olan msni kaldır..tamamen kalıntı bırakma..

2 ''wlsetup-all'' bu setuupı indir kur..

not: eger ''wlsetup-custom'' bu setupı kurarsan sorun yaşarsın..

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Sorunun çözümünü bilmiyorum ama aynısı bendede olurdu + olarak donuyordu birde.
    ben xp yi netten indirmiştim içinde bir çok program vardı hazır kuruyordu msnde dahil onda birşey vardı sanırsam çünkü başka cdden format cekince sorun yaşamadım bi daha,
    tekrar format atabilme şansın varsa at derim hocam hiç uğraşma tabi başka bir cd den

Cagito ergo sum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

hocam araclar dan ses ve goruntu ye tikla orda ileri ileri yap web camerani sec. eger baska bi yazilim falan warsa i secili olabilir. split cam yada studio programi falan.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

bu gece bendede oldu bu durum ancak karsı taraftan kaynaklanıyordu yeni format yemis bir bilgisayardı sanırım bir dosya falan eksik çözemedik henüz. sadece görüntü değilde görüntülü arama yapmayı dene o zaman direk red edilmiyo kabul sayfası çıkıyodu bende.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 2215 Toplam Mesaj: 10