MSN Messenger"Da Sesli Konuşma Hatası
-
Messenger'da sesli konuşma yaptıktan sonra konuşmayı iptal ettiğimde Messenger yanıt vermiyor ve sonlandırmadan da kapanmıyor veya düzelmiyor. Başka bu sorunu yaşan birisi var mı? Veya nasıl bir çözümü olabliri bunun?
Not: Tekrar yüklemeyi denedim fakat işe yaramadı.
-
bnde durum daa ktü konuşma talebini kbl ednce drek gidio konuşabildiine şükret:D
-
Hm. Pc'nin özelliklerini vs. ve işletim sistemini yazar mısın?
-
lptop war bnde 1.8 512ram xp
-
Ankartın, işlemcinin vs. markası nedir?
-
-
Alla alla acaba bu sorunların sebebi nedir? Biri yardım ederse çok makbule geçer.
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------bnde durum daa ktü konuşma talebini kbl ednce drek gidio konuşabildiine şükret:D
-----------------------------
Sanırım bu problemi avast veya diğer antivürüs programları yapıyor.Kapatıp denersen belki düzelebilir. -
jawsap67 bunu yazdı:
ebter bunu yazdı:
-----------------------------bnde durum daa ktü konuşma talebini kbl ednce drek gidio konuşabildiine şükret:D
Sanırım bu problemi avast veya diğer antivürüs programları yapıyor.Kapatıp denersen belki düzelebilir.
-----------------------------Hocam vallahi helal olsun demek istiyorum, gerçekten sorun halloldu benim Nod32'yi kapatınca. Belki herkesin bildiği bir şeydi fakat ben yeni öğrendim, hiç aklıma gelmemişti. Sağolasın.
-
Funky_Punky bunu yazdı:
jawsap67 bunu yazdı:
ebter bunu yazdı:
Sanırım bu problemi avast veya diğer antivürüs programları yapıyor.Kapatıp denersen belki düzelebilir.
-----------------------------Hocam vallahi helal olsun demek istiyorum, gerçekten sorun halloldu benim Nod32'yi kapatınca. Belki herkesin bildiği bir şeydi fakat ben yeni öğrendim, hiç aklıma gelmemişti. Sağolasın.
Hacım ne demek rıca ederim.Walla benim tahminim bunun herkes farkında değil ben kendim keşfetmiştim.Ama belkide herkez bilioda olabilme ihtimali var :)