Msn Mobil Hakında Bilgisi Olan Varmı
-
msn mobil mesaj ile cebime ileti almak istiyorum (adres bölümünde sarı karakter çıkıyor) ve konu hakkında hiç bir bilgim yok şimdiden hepinize tşk
-
MSN MOBİL BİLDİGİM KADARIYLA PARALI MİLLET ORADA SANA MSJ YAZSA SANA GELİYOR EMAİL ATSALAR SANA GELİYOR YANİ ANLIYACAGIN MSNDE NE OLURSA OLSUN CENİN CEBİNE GELİYOR Bİ ARA BENDE ÖLE YAPMIŞTIM AMA OZAMAN MSN MOBİL YENİ ÇIKMIŞTI BİR GECEDE TÜM KONTÜRLERİM SİLİNDİ AMA ŞİMDİ PARALIMI DEGİLMİ BİLMİYORUM BİLEN VARSA Bİ AÇIKLASIN GERİSİ DEDİGİM GİBİ
-
azrail_baba bunu yazdı:
MSN MOBİL BİLDİGİM KADARIYLA PARALI MİLLET ORADA SANA MSJ YAZSA SANA GELİYOR EMAİL ATSALAR SANA GELİYOR YANİ ANLIYACAGIN MSNDE NE OLURSA OLSUN CENİN CEBİNE GELİYOR Bİ ARA BENDE ÖLE YAPMIŞTIM AMA OZAMAN MSN MOBİL YENİ ÇIKMIŞTI BİR GECEDE TÜM KONTÜRLERİM SİLİNDİ AMA ŞİMDİ PARALIMI DEGİLMİ BİLMİYORUM BİLEN VARSA Bİ AÇIKLASIN GERİSİ DEDİGİM GİBİ
knt önemli deyil nasıl yaptıgını ögrene bilirmiyim adresim bu edimaxi@hotmail.com yardımcı olursan sevinirim -
araçlar/seçenekler/telefon/mobile ayarları ordan açılan sayfadan ayarları yaparsın
-
agile messenger
-
illede msn mobile olsun diyosan buyur gir bak, yeterince acik bi sekilde anlatiliyo http://www.msn.com.tr/msnmobile/ ama yok ben telefonumdan msn , icq,yahoo,googletalk, aol, e girmek istiyorum diyosan www.agilemobile.com download kısmından telefonuna uyan en son surumu yukle. agile messenger gercekten guzel, kullanıyorum. resim veya ses yollamassan saati asa yukari 4 kont.
-
yaklaşık 1 yıl önce bu sistem çalışıyodu ve kontör de gitmiyodu baya bi kullanmıştım yalnızca sen offlineken sana yazdıkları telefonuna geliyor mail felan değil
-
bnm tel de iki tane program var.biri agile messenger diğeri turbo messenger.turbo messenger çok avantajlı...çok az kontör yiyo.hatırlıyom da -15 kontörüm varken 1 saate yakın kalmıştım....
-
beyler hizmet faturalı hatlar için geçerliymiş ama sizler knt den basediyorsunuz mail adresim edimaxi@hotmail.com knt katımla hizmetten nasıl yararlana bilirim yardımcı olursanız sevinirim
-
canım kardeşim wap üzerinden www.guduwap.com a gir symbian arşivi içinde messenger programlarını bulabilirsin.kontörlü de de her şeyde de kullanılıyo...
Toplam Hit: 1969 Toplam Mesaj: 10