folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Msn Mobil Hakında Bilgisi Olan Varmı

Msn Mobil Hakında Bilgisi Olan Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zafergunes_86
    zafergunes_86's avatar
    Erkek
    msn mobil mesaj ile cebime ileti  almak istiyorum (adres bölümünde sarı karakter çıkıyor) ve konu hakkında hiç bir bilgim yok şimdiden hepinize tşk

zafer gunes
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

MSN MOBİL BİLDİGİM KADARIYLA PARALI MİLLET ORADA SANA MSJ YAZSA SANA GELİYOR EMAİL ATSALAR SANA GELİYOR YANİ ANLIYACAGIN MSNDE NE OLURSA OLSUN CENİN CEBİNE GELİYOR Bİ ARA BENDE ÖLE YAPMIŞTIM AMA OZAMAN MSN MOBİL YENİ ÇIKMIŞTI BİR GECEDE TÜM KONTÜRLERİM SİLİNDİ AMA ŞİMDİ PARALIMI DEGİLMİ BİLMİYORUM BİLEN VARSA Bİ AÇIKLASIN GERİSİ DEDİGİM GİBİ

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zafergunes_86
    zafergunes_86's avatar
    Erkek
    azrail_baba bunu yazdı:

MSN MOBİL BİLDİGİM KADARIYLA PARALI MİLLET ORADA SANA MSJ YAZSA SANA GELİYOR EMAİL ATSALAR SANA GELİYOR YANİ ANLIYACAGIN MSNDE NE OLURSA OLSUN CENİN CEBİNE GELİYOR Bİ ARA BENDE ÖLE YAPMIŞTIM AMA OZAMAN MSN MOBİL YENİ ÇIKMIŞTI BİR GECEDE TÜM KONTÜRLERİM SİLİNDİ AMA ŞİMDİ PARALIMI DEGİLMİ BİLMİYORUM BİLEN VARSA Bİ AÇIKLASIN GERİSİ DEDİGİM GİBİ

knt önemli deyil nasıl yaptıgını ögrene bilirmiyim adresim bu edimaxi@hotmail.com yardımcı olursan sevinirim

zafer gunes
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    araçlar/seçenekler/telefon/mobile ayarları  ordan açılan sayfadan ayarları yaparsın

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    agile messenger

Adsense Gelirli Siteler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RoLLeR
    RoLLeR's avatar
    Erkek
    illede msn mobile olsun diyosan buyur gir bak, yeterince acik bi sekilde anlatiliyo http://www.msn.com.tr/msnmobile/ ama yok ben telefonumdan msn , icq,yahoo,googletalk, aol, e  girmek istiyorum diyosan www.agilemobile.com  download kısmından telefonuna uyan en son surumu yukle. agile messenger gercekten guzel, kullanıyorum. resim veya ses yollamassan saati asa yukari 4 kont.

inandığın gibi yaşamassan yaşadığın gibi inanırsın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yaklaşık 1 yıl önce bu sistem çalışıyodu ve kontör de gitmiyodu baya bi kullanmıştım yalnızca sen offlineken sana yazdıkları telefonuna geliyor mail felan değil

Zimbabwe
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    bnm tel de iki tane program var.biri agile messenger diğeri turbo messenger.turbo messenger çok avantajlı...çok az kontör yiyo.hatırlıyom da -15 kontörüm varken 1 saate yakın kalmıştım....

... sorcerer & musket ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zafergunes_86
    zafergunes_86's avatar
    Erkek
    beyler hizmet faturalı hatlar için geçerliymiş ama sizler knt den basediyorsunuz  mail adresim edimaxi@hotmail.com  knt katımla hizmetten nasıl yararlana bilirim yardımcı olursanız sevinirim

zafer gunes
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    canım kardeşim wap üzerinden www.guduwap.com a gir symbian arşivi içinde messenger programlarını bulabilirsin.kontörlü de de her şeyde de kullanılıyo...

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 1969 Toplam Mesaj: 10