Msn Nick Yardım..
-
Arkadaşlar bu msn in yeni versiyonunu yükledim.Bu renk için yazılı kodlar varya arkadaş onu yapmış tabi eski versiyonunda görünmüyordu renkler yenisinde göründü arkadaşta sık giren biri değil bende sizden yardım isteyeceğim... Linkteki resimde nick var (yakınlaştırsanız güzel görünür.)onu nasıl yapabilirim...
Link: http://www.resimkaydet.com/001/images8/1190658550.jpg
-
msn plus yükleyeceksin diycem o yazı sende göründüğüne göre plus yüklü sende konuşma penceresinde yazı renkleri değiştirdiğin yerden istediğin rengi seç çıkan kodun arasına ne istersen yaz .yazdığın renkli çıkar
-
Tam olarak anlamadım.Karşıdakinin kodunu mu çalayım.Öyle diyorsanız arkadaş msn i fazla açmıyor.2 ayda 1 açıyor.Ondan yardım istedim.
-
Yardım edecek yokmuuu yaff
-
arkadaşının nickine sağ tıkla :
Messeger Plus! özellikleri > kişi bilgisi >
ordan da kopyala o kodları.. isimleri değiştir kullan işte..
-
Ben anlatamıyorum galiba.Arkadaşlar ben ekteki resimdeki kodu istiyorum.Biliyorum kodu koyunca kırmızı sarı mavi mor vb. olduğunu ben o resimdeki kodu istiyorum..
-
[a=?][c=?]aafsfmasşfma[/a=?][/c=?]
? işaretleri yerine hangi rengi istiyosan o rengin rakamını yaz
C = yazının rengi A= arkaplan rengi
mesela [c=4] yaptın [/c=1] böle oldu "yaptın" kelimesi kırmızıdan siyaha doğru bi renge sahip olcektir :D
arkaplan da öle eğer tek renk olsun istiyosan sondaki "=?" olan yerleri sil [/c] gibi olsun
renkleri rakamları değiştirerek öğrenebilirsin hangisi hangi renk bilmiom