Msn Online Sorunu - Bu Nasıl Bir Sorun Böle:S
-
Arkadaşlar bugun sabahta aynı problemle karşılaştım ve hala aynı problem mevcut.
MSN'emde 1 online var sadece. ve herkes çevrim dışı görünüyor. Pc yeniden başlattım. Kapattım bekledim açtım. Pc kapadım 5 saat bekledim açtım. Oturum kapat aç yalama ettim. Modemi pandik manyağı yaptım. Hala aynı aynı aynı. Ama onlar beni görebiliyor selam atabiliyor.
mailimin uzantısı @live.de
bunla bi alakası olabilirmi nasıl düzeltebilirim acaba
-
arkadaşlar fikri olan yokmu deliricem 1 online var sadece ne yaptıysam düzelmedi nasıl düzeltebilriim şu sorunu :@
-
adamlar msne girmio demekki naparsın hacım :D
halowen gmail .kom
ekle bakalım
-
xyzw__ bunu yazdı:
-----------------------------adamlar msne girmio demekki naparsın hacım :D
halowen gmail .kom
ekle bakalım
-----------------------------hocam alakası yok. TV'lerde ve gökte mucize olsa yarın kıyametin kopacağı acil ibadet yapın die yazı çıksa bile msnmde onlin olur. Bazı arkadaşlarımda da bu sorun var şu anda 2 online var ama genelde 1 online oluyor. Arkadaşımı aradım online olduğunu söyledi fakat o beni ofline görüyormuş bende onu ofline görüyorum bu nasıl iştir anlamadım. ayrıca senide ekledim listeme
-
Msn 9 çıktı onu kurmuş olabilirmisin? e-messenger.com üzerinden girmeyi dene,yada bi arkadaşından rica et o login olsun.passport.netten mail atabilirsin yada
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Msn 9 çıktı onu kurmuş olabilirmisin? e-messenger.com üzerinden girmeyi dene,yada bi arkadaşından rica et o login olsun.passport.netten mail atabilirsin yada
-----------------------------Hocam Windows live messenger 8.5 kullanıyorum. Lakin webmessenger ile girdim onlineleri görüyorum çok tşk ederim. Başka bir pc'den henüz denemedim.
-
msn le alakalı her şeyi sil garip garip yerlere dosyalar atıyor ya onları filan sonra discovery ne bilim plus filan ne var ne yok sil sonra tekrar yükle ama başka versiyon yükle bakalım
-
bence tüm millet seni işletiyor. herkez seni engellemiş galiba... pek sevilen bi adam değilmisin nesinki?
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
bence tüm millet seni işletiyor. herkez seni engellemiş galiba... pek sevilen bi adam değilmisin nesinki?
-----------------------------hocam benim listemdeki bir kişi diğerini tanımaz :D o yüzden hepsinin plan yapıp beni engellemesi. Ölünün dirilmesinden daha mucizevi bir olay.)
Şu anda sorun düzeldi ama anlamış değilim. Benle dalgamı geçiyor bu program. Dünde aynı sorun vardı. Düzeldi sonrasıdnan gene aynı hatayı verdi. İnş tarih tekerrür etmez. Aynı sorunu yaşamam