folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Msn Online Sorunu - Bu Nasıl Bir Sorun Böle:S

Msn Online Sorunu - Bu Nasıl Bir Sorun Böle:S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bugun sabahta aynı problemle karşılaştım ve hala aynı problem mevcut.

MSN'emde 1 online var sadece. ve herkes çevrim dışı görünüyor. Pc yeniden başlattım. Kapattım bekledim açtım. Pc kapadım 5 saat bekledim açtım. Oturum kapat aç yalama ettim. Modemi pandik manyağı yaptım. Hala aynı aynı aynı. Ama onlar beni görebiliyor selam atabiliyor.

mailimin uzantısı @live.de

bunla bi alakası olabilirmi nasıl düzeltebilirim acaba 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    arkadaşlar fikri olan yokmu deliricem 1 online var sadece ne yaptıysam düzelmedi nasıl düzeltebilriim şu sorunu :@
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

adamlar msne girmio demekki naparsın hacım :D

halowen gmail  .kom

ekle bakalım 

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    xyzw__ bunu yazdı:
    -----------------------------

adamlar msne girmio demekki naparsın hacım :D

halowen gmail .kom

ekle bakalım

hocam alakası yok. TV'lerde ve gökte mucize olsa yarın kıyametin kopacağı acil ibadet yapın die yazı çıksa bile  msnmde onlin olur. Bazı arkadaşlarımda da bu sorun var şu anda 2 online var ama genelde 1 online oluyor. Arkadaşımı aradım online olduğunu söyledi fakat o beni ofline görüyormuş bende onu ofline görüyorum bu nasıl iştir anlamadım. ayrıca senide ekledim listeme

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Msn 9 çıktı onu kurmuş olabilirmisin? e-messenger.com üzerinden girmeyi dene,yada bi arkadaşından rica et o login olsun.passport.netten mail atabilirsin yada

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Antikky bunu yazdı:
    Msn 9 çıktı onu kurmuş olabilirmisin? e-messenger.com üzerinden girmeyi dene,yada bi arkadaşından rica et o login olsun.passport.netten mail atabilirsin yada

Hocam Windows live messenger 8.5 kullanıyorum. Lakin webmessenger ile girdim onlineleri görüyorum çok tşk ederim. Başka bir pc'den henüz denemedim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    msn le alakalı her şeyi sil garip garip yerlere dosyalar atıyor ya onları filan sonra discovery ne bilim plus filan ne var ne yok sil sonra tekrar yükle ama başka versiyon yükle bakalım

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    bence tüm millet seni işletiyor. herkez seni engellemiş galiba... pek sevilen bi adam değilmisin nesinki?

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

mescarine bunu yazdı:
    bence tüm millet seni işletiyor. herkez seni engellemiş galiba... pek sevilen bi adam değilmisin nesinki?

hocam benim listemdeki bir kişi diğerini tanımaz :D o yüzden hepsinin plan yapıp beni engellemesi. Ölünün dirilmesinden daha mucizevi bir olay.)

Şu anda sorun düzeldi ama anlamış değilim. Benle dalgamı geçiyor bu program. Dünde aynı sorun vardı. Düzeldi sonrasıdnan gene aynı hatayı verdi. İnş tarih tekerrür etmez. Aynı sorunu yaşamam 

Toplam Hit: 11965 Toplam Mesaj: 9