Msn Patlatma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

msn'de msn patlat diyenlerden para istemeye başladım :D verirlerse kendi zararlarına vermezlerse zaten çok iyi olur. iki saat msn patlatma diye bişey olmadığını anlatmak zor oluyo a.q :D

5 liraya msn patlatılır diye ticarete atılıp paraları toplayıp ortadan kaybolsakmı napsak a.q :D

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam küfür vardı geyiğe taşıdım konuyu

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

foruma cektiği screen'in formatını ub3xgxwj9o.bmp yapan adamdan msn patlat diyene acırım hocam.

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hala kaldımı bunlardan ya :I

Yöntem güzel.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaNNi
    CaNNi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Rene  : eyw hocam :F

realist : benimle bi ilgisi yok girdim siteye upload ettim algoritma otomatikmen değiştirdi :D bana lahana uyduracağına siteye girer bakarsın.. okadar istatistik yapıosan biraz daha araştırmayı dene :F

sitem hep âşinâlardan gelir bîgâneden gelmez!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

Rene : eyw hocam :F

realist : benimle bi ilgisi yok girdim siteye upload ettim algoritma otomatikmen değiştirdi :D bana lahana uyduracağına siteye girer bakarsın.. okadar istatistik yapıosan biraz daha araştırmayı dene :F

-----------------------------

bian kastı imaj dedim ak nolyz :)

..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

geçen lokalde oturuyoruz böyle esmer kavruk bi kız geldi genç daha 15-99 arası bişey

benim dedi msn var dedi patlatırmısınız dedi bende dedim seni bile patlatırız dedim ... çıktı gitti

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 1768 Toplam Mesaj: 7