Msn Paylaşım Tamamen Klasörlerini Ortadan Kaldırma?
-
Ya hiç sevmiyorum kullanmıyorum öyle bilgisayarımda duruyo sinir oldum nasıl kaldıracam ben bunu?Googledan aradım saçma saçma kodlar yazmışlar işe yaramıo bide.
-
aynen bnde sevmiom çok kötü gereksiz bişe yokmu bi tane batch dosyası da kurtulalım. ama NTFS kullanıosan çıkıodu heralde hatırladığım kadarylan
edit: buldum google amcadan aşağıdakini yazın oradaki versiyon 8.0.0787.00 için. kendi versiyonununzu yazın çalışıo denedim
regsvr32 -u "C:\Program Files\MSN Messenger\fsshext.8.0.0787.00.dll"
-
Hah buldum kendi kendimi cevapladım gibi oldu:D ama yabancı sitelerde buldum denedim işe yarıo.
Çözüm:
Başlat-çalıştır'a girip regetid yazın enter a basın bu yolu bulun HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ MyComputer \ NameSpace \ {FC9FB64A-1EB2-4CCF-AF5E-1A497A9B5C2D}
Ve silin.Artık paylaşım klasörü gibi birşey yok!
-
Şu klasörü bulun:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionexplorerMyComputerNameSpace
Bu klasör içinde yer alan {FC9FB64A-1EB2-4CCF-AF5E-1A497A9B5C2D},isimli klasörü silerseniz Bilgisayarım penceresi içinde yer alan paylaşım klasörlerim klasörü silinir. Sildikten sonra Bilgisayarım penceresini refresh edin. Artık paylaşım klasörlerini görmeyeceksiniz. Eğer isterseniz silmeden önce {FC9FB64A-1EB2-4CCF-AF5E-1A497A9B5C2D} klasörü üzerindeyken Dosya menüsünden Ver komutunu kullanarak bu anahtarı saklayabilirsiniz. İstediğiniz zaman sakladığınız anahtarı registry e ekleyerek paylaşım klasörlerim i tekrar görüntüleyebilirsiniz.edit : Yukarda yazmışlar :)