folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Msn Paylaşım Tamamen Klasörlerini Ortadan Kaldırma?

Msn Paylaşım Tamamen Klasörlerini Ortadan Kaldırma?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Ya hiç sevmiyorum kullanmıyorum öyle bilgisayarımda duruyo sinir oldum nasıl kaldıracam ben bunu?Googledan aradım saçma saçma kodlar yazmışlar işe yaramıo bide.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

aynen bnde sevmiom çok kötü gereksiz bişe yokmu bi tane batch dosyası da kurtulalım. ama NTFS kullanıosan çıkıodu heralde hatırladığım kadarylan

edit: buldum google amcadan aşağıdakini yazın  oradaki versiyon 8.0.0787.00 için. kendi versiyonununzu yazın çalışıo denedim

regsvr32 -u "C:\Program Files\MSN Messenger\fsshext.8.0.0787.00.dll" 

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

Hah buldum kendi kendimi cevapladım gibi oldu:D ama yabancı sitelerde buldum denedim işe yarıo.

Çözüm:

Başlat-çalıştır'a girip regetid yazın enter a basın bu yolu bulun HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Explorer \ MyComputer \ NameSpace \ {FC9FB64A-1EB2-4CCF-AF5E-1A497A9B5C2D}

Ve silin.Artık paylaşım klasörü gibi birşey yok!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Şu klasörü bulun:

HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionexplorerMyComputerNameSpace

Bu klasör içinde yer alan {FC9FB64A-1EB2-4CCF-AF5E-1A497A9B5C2D},isimli klasörü silerseniz Bilgisayarım penceresi içinde yer alan paylaşım klasörlerim klasörü silinir. Sildikten sonra Bilgisayarım penceresini refresh edin. Artık paylaşım klasörlerini görmeyeceksiniz. Eğer isterseniz silmeden önce {FC9FB64A-1EB2-4CCF-AF5E-1A497A9B5C2D} klasörü üzerindeyken Dosya menüsünden Ver komutunu kullanarak bu anahtarı saklayabilirsiniz. İstediğiniz zaman sakladığınız anahtarı registry e ekleyerek paylaşım klasörlerim i tekrar görüntüleyebilirsiniz.

edit : Yukarda yazmışlar :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 4