Msn Şifreleri Nerde Saklanıyor?
-
Değerli müridler
çoğumuzun kullandığı live msn şifrelerinin pc de nerede saklandığını bilen var mı? Nette bayağı şifre gösterici var kayıtlı şifreleri bulan.Bunların çalışma mantığı nasıldır ? Bilen müridler bilgisini esirgemesin.Teşekkürler.
-
Googleden çok aradım ama bi sonuç yok.
-
vardır bir yeri ama beni hatırla olanlarda
diğerlerini bulamazsın :)
-
http://www.nirsoft.net/utils/mspass.zip işte burdan bulabilirsin.
-
asıl ben microsoftun serverlarında nasıl saklanıyor onu mereak ediyorum
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
asıl ben microsoftun serverlarında nasıl saklanıyor onu mereak ediyorum
-----------------------------ben gördüm çok güzel saklanıyo :d
-
bi ara bende merak etmiştim sanırım regeditte falandı ama tam yerini bilemiyeceğim
-
Merhaba, live messengerin kayıtlı şifreleri registryda tutulur. Daha önce yerini tespit etmiştim, demin o notumu aradım ama bulamadım. Hatırladığım kadarıyla hexadecimal şekilde şifrelenmişti. Önemli olan zaten o yeri tespit etmek değil, o şifreyi çözebilmek.. Yerini tespit etmek isteyen arkadaşlara şöyle bir tavsiye de bulunabilirm,
regmon tarzı registry izleme aracı yüklesinler sonra var olan registryı kaydetsinler. Sonra msnini şifremi hatırla seçeneğini işaretleyip oturumu açsınlar, kapatsınlar.. sonra regmon programı ile registryı tarattırsınlar, bu program eski registry ile yeninin farkıını verecektir.. o zaman da yeni şifrenin kayıt edildiği yeri rahatlıkla bulabilirsiniz. zaten registry dediğimiz olay iki dosyadan oluşuyor(system.dat ve user.dat), ancak .dat uzantılı dosyaları normal yollarla açamıyoruz.. o yüzden filemon tarzı programlar pek işlemez.. en iyi çözüm regmon programlarıyla tespit etmektedir.. kullandığım active registy monitor isimli bir program var sizde kullanabilirsiniz..
iyi çalışmalar