Msn Şifreleri Nerde Saklanıyor?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Değerli müridler

çoğumuzun kullandığı live msn şifrelerinin pc de nerede saklandığını bilen var mı? Nette bayağı şifre gösterici var kayıtlı şifreleri bulan.Bunların çalışma mantığı nasıldır ? Bilen müridler bilgisini esirgemesin.Teşekkürler. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek
    Googleden çok aradım ama bi sonuç yok.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vardır bir yeri ama beni hatırla olanlarda

diğerlerini bulamazsın :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    http://www.nirsoft.net/utils/mspass.zip     işte burdan bulabilirsin.

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    asıl ben microsoftun serverlarında nasıl saklanıyor onu mereak ediyorum

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    asıl ben microsoftun serverlarında nasıl saklanıyor onu mereak ediyorum
    -----------------------------

ben gördüm çok güzel saklanıyo :d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qwer
    qwer's avatar
    Erkek

bi ara bende merak etmiştim sanırım regeditte falandı ama tam yerini bilemiyeceğim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

Merhaba, live messengerin kayıtlı şifreleri registryda tutulur. Daha önce yerini tespit etmiştim, demin o notumu aradım ama bulamadım. Hatırladığım kadarıyla hexadecimal şekilde şifrelenmişti. Önemli olan zaten o yeri tespit etmek değil, o şifreyi çözebilmek.. Yerini tespit etmek isteyen arkadaşlara şöyle bir tavsiye de bulunabilirm,

regmon tarzı registry izleme aracı yüklesinler sonra var olan registryı kaydetsinler. Sonra msnini şifremi hatırla seçeneğini işaretleyip oturumu açsınlar, kapatsınlar.. sonra regmon programı ile registryı tarattırsınlar, bu program eski registry ile yeninin farkıını verecektir.. o zaman da yeni şifrenin kayıt edildiği yeri rahatlıkla bulabilirsiniz. zaten registry dediğimiz olay iki dosyadan oluşuyor(system.dat ve user.dat), ancak .dat uzantılı dosyaları normal yollarla açamıyoruz.. o yüzden filemon tarzı programlar pek işlemez.. en iyi çözüm regmon programlarıyla tespit etmektedir.. kullandığım active registy monitor isimli bir program var sizde kullanabilirsiniz..

iyi çalışmalar

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 11100 Toplam Mesaj: 8