folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder MSN Şifrelerinin Kayıtlı Tutulduğu Dosya????

MSN Şifrelerinin Kayıtlı Tutulduğu Dosya????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bilgisayarda girdiğimiz bütün şifrelerin kayıtta tutulduğu bi dosya varmış söylentilere göre.Doğru mu bilmiyorum.Eğer bilen varsa söylesenize bi işim var bununla ilgili :)))

Gel bili bili gates
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    ben ilk defa duyuyom ama öle bişey yoktur belki kayıt defterinin diosundur REGİSTER yani

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek

edit:....yoktur oyle bişey yemişler seni..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

bir efsaneden ibaret (:

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Bildiğim kadarıyla sam dosyalarında veya registry de kayıtlı tutuluyor fakat "beni hatırla yı seçince"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

Valla olabilir ben şöle söyliyim sana kardeşim ben msn8.1 kullanıyorum... Skin indirdim skin indirdiğimde bana bi tane dll dosyası ve bide exe snini değiştirmemi istedi bende yaptım sonra kayıtlı olan şifrelerim gitmişti yani benim tahminimce o dll dosyasının içine kayıt ediyo olabilir ama düz bi şekildede kayıt edeceğini sanmıyorum yani yinede senin becerin gerekiyo ben dosyanın ismini vereyim sana :

belki işine yarar tabi şöle bi şey de olabilir msn nin kayıt eddiği dosyanın ismini de göremiyo olmuş olabilir Eğer msn kayıtları o dll dosyası üzerinden görüyorsa ve bende bu dll dosyasını değiştirdiğim için göremedi ve kayıtlı kullanıcıları boş gösterdi yani ama yinede olsun

eğer dll bu kayıt ismini göremiyorsa demekki yeni bi kayıt ismi görüyordur.. Sende Rescuhack diye bi program (adını yanlış hatırlamıyorsam) bu programı kullanarak dll nin içine girebilirsen kayıdın nereye yapıldığını görebilirsin ....

yada bazı programlar var Ağ bağlantısı açık bilgisayarlardan msn şifrelerini çalıyordu yada essential net tolls hatta programın adı onu kendin için kullan :)

DLL ismi :)  msgsres.dll

Kolay gelsin ....

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek
    programı bulabilirsem linkini gönderirim. bilgisayarda kayıtlı tüm şifreleri buluyor. msn yayoo vs. ama beni hatırla seçilmiş olması gerekiyor yada bikerede yapılmış olması yeterli.

...OrdeR...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

ahyanda bu program bilgisayarinda kayitli olam msn sifrelerini gostermektedir.. fakat sifremi hatirla secenegi aktif olmalidir bunun icin 

programi googleden buldum kullandim beyendim kendim upload ettim tahribat icin virus bilmemne cikmaz cikarsada ben karismam onleminizi alin 

indittir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emir_69
    emir_69's avatar
    Erkek

http://www.nirsoft.net/utils/mspass.zip

Calıştırdıgınız bilgisayarda ki Msn, Windows Messanger, Yahoo Messanger, Icq, Aol, Trillian, Miranda gibi programların şifrelerini almanızı saglar. Şifreyi unuttuğunda öğrenemeye yada o Pc'deki mesajlaşma programlarını (MSN, icq vs...) kullanan kullanıcıların şifresini bulmaya yarar...

...OrdeR...
Toplam Hit: 3750 Toplam Mesaj: 9