MSN Şifrelerinin Kayıtlı Tutulduğu Dosya????
-
Arkadaşlar bilgisayarda girdiğimiz bütün şifrelerin kayıtta tutulduğu bi dosya varmış söylentilere göre.Doğru mu bilmiyorum.Eğer bilen varsa söylesenize bi işim var bununla ilgili :)))
-
ben ilk defa duyuyom ama öle bişey yoktur belki kayıt defterinin diosundur REGİSTER yani
-
edit:....yoktur oyle bişey yemişler seni..
-
bir efsaneden ibaret (:
-
Bildiğim kadarıyla sam dosyalarında veya registry de kayıtlı tutuluyor fakat "beni hatırla yı seçince"
-
Valla olabilir ben şöle söyliyim sana kardeşim ben msn8.1 kullanıyorum... Skin indirdim skin indirdiğimde bana bi tane dll dosyası ve bide exe snini değiştirmemi istedi bende yaptım sonra kayıtlı olan şifrelerim gitmişti yani benim tahminimce o dll dosyasının içine kayıt ediyo olabilir ama düz bi şekildede kayıt edeceğini sanmıyorum yani yinede senin becerin gerekiyo ben dosyanın ismini vereyim sana :
belki işine yarar tabi şöle bi şey de olabilir msn nin kayıt eddiği dosyanın ismini de göremiyo olmuş olabilir Eğer msn kayıtları o dll dosyası üzerinden görüyorsa ve bende bu dll dosyasını değiştirdiğim için göremedi ve kayıtlı kullanıcıları boş gösterdi yani ama yinede olsun
eğer dll bu kayıt ismini göremiyorsa demekki yeni bi kayıt ismi görüyordur.. Sende Rescuhack diye bi program (adını yanlış hatırlamıyorsam) bu programı kullanarak dll nin içine girebilirsen kayıdın nereye yapıldığını görebilirsin ....
yada bazı programlar var Ağ bağlantısı açık bilgisayarlardan msn şifrelerini çalıyordu yada essential net tolls hatta programın adı onu kendin için kullan :)
DLL ismi :) msgsres.dll
Kolay gelsin ....
-
programı bulabilirsem linkini gönderirim. bilgisayarda kayıtlı tüm şifreleri buluyor. msn yayoo vs. ama beni hatırla seçilmiş olması gerekiyor yada bikerede yapılmış olması yeterli.
-
ahyanda bu program bilgisayarinda kayitli olam msn sifrelerini gostermektedir.. fakat sifremi hatirla secenegi aktif olmalidir bunun icin
programi googleden buldum kullandim beyendim kendim upload ettim tahribat icin virus bilmemne cikmaz cikarsada ben karismam onleminizi alin
-
http://www.nirsoft.net/utils/mspass.zip
Calıştırdıgınız bilgisayarda ki Msn, Windows Messanger, Yahoo Messanger, Icq, Aol, Trillian, Miranda gibi programların şifrelerini almanızı saglar. Şifreyi unuttuğunda öğrenemeye yada o Pc'deki mesajlaşma programlarını (MSN, icq vs...) kullanan kullanıcıların şifresini bulmaya yarar...