Msn Şifresiyle Bunu Nasıl Yaparız?
-
Byler bi arkadaşın msn şifresini biliyorum bunun yazıştığı kişileri filan log halinde bi şekilde bana ulaştırıcak keylogırımsı bi teknoloji varmıdır?
-
çok amerikan filmi izleme yeterli :)
imkansız söylediğin ...
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------çok amerikan filmi izleme yeterli :)
imkansız söylediğin ...
-----------------------------:D :D d:D
-
arkadaşının pc sine trojan sokmadan bu boku yiyen bir teknoloji yok. Ayrıca suç duyurusunda bulunursa, kanımca boku yersin.
-
msn şifresini bilsen ne olacak ki hacı ikiside birbirinden bagımsız seler
-
neki bu msn sevdası :S
-
araçlar-->Seçenekler --> İLetiler --> Görüşmelerimin geçmişini kaydet
seçeneğine tıkla
sanırım sonra kişilere sağ tıklayınca ileti geçmişi gibi bişi açılıyodu ordan bakılıyodu ama emin değilim...
En güzeli sohbet günlükleri klasörünü sana yollayacak bi program yaz sonra msn iconuna çift görev verip hem msn'i hem o programı çalıştır. Böylece antivür. lere yakalanmadana temiz iş çıkarırsın ;)
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------araçlar-->Seçenekler --> İLetiler --> Görüşmelerimin geçmişini kaydet
seçeneğine tıkla
sanırım sonra kişilere sağ tıklayınca ileti geçmişi gibi bişi açılıyodu ordan bakılıyodu ama emin değilim...
En güzeli sohbet günlükleri klasörünü sana yollayacak bi program yaz sonra msn iconuna çift görev verip hem msn'i hem o programı çalıştır. Böylece antivür. lere yakalanmadana temiz iş çıkarırsın
-----------------------------bu sekilde yapabilirsin ama farkli bilgisayarlarda actigin yeni msn oldugu icin illa ki orda da o secenegi isaretlemen gerekiyor.
tek cozumun keyloggerdir. baska yolu yok.
not : bu konu altindaki gereksiz mesajlari sildim. bu tur konularda geyik cevaplarda yaptirim uygulatmayin bana adam bi soru sormus varsa var yoksa yok diye anlatin