Msn "Sniff" Lemek İçin Yardım...
-
arkadaşlar herhengi birinin msn yazışmalarını "sniff" lemek istiyorum..bunun için önerebileceğiniz program veya yöntemler nelerdir??ben keyloger düşünüyorum ama antivirüsler tarafından pek tanınmayan sağlam bi keyloger arıyorum..
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... -
Keylogger iyi seçim yanlız zaten keyloggerler antivirusler tarafından tanınmaz. Çünkü genellikle lisasnslı program oldukları için ve paralı satılırlar yani elinde keylogger varsa adam gibi bu antivirüslere yakalanmaz..
-
keyloger'ı remote olarak nası karşı tarafa kurdurcam..biliyosun ki keylogerlar setup lı oluyor..bunun için bi yardımın var mı?
-
eğer bunu local areda yapacaksan cain kullan iyi bir sniffer dır
yok bana keylog lazım dersen bazı anti v tanımadıgı ssppyy. var onu dene bu anlattığım toll ları nette bulursun kolay gelsin sorun yaşarsan mesaj at yardımcı olurum -
karşı taraftakine göre kuydurma yöntemin değişir önceleri perfect keylogger kullanıyodum ama bilgisayarada trojan yerleştiriyo (hatta silinmiyo-du=) sonra düzelttim. trojan kullanıyorum o daha güvenli geliyo keyloggere göre http://www.actualspy.com/download.html burdan bunuda indirebilirsin kalitelidir 40 dk. denemeye izin veriyo tabi lisansını bulursan burda paylaş:)
-
actualspy bendede var..40 dak. olayına bende çare bulmadım malesef.. :)
ssppyy programı ise dowload etmiyo..mail adresi istiyo..ve direk fiyat belirtiyor..
trojan atmayı düşünüyorum ama oda çokçabuk yakalnır diye endişem var.. -
Çömezler icraata başladı :D
-
madakaru bizim burda ismimiz çömez...öss nedeniyle aktif değildim arkadaşlar..artık öss bitt..bende bittim bu senede bişey yok seneye inş...artık foruma agırlık verecem...
Toplam Hit: 1620 Toplam Mesaj: 8