Msn Space Hakinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ispanyol
    ispanyol's avatar
    Erkek

herkese slm

ben nezaman msn de birinin spacesie bakmak istesem (Şu anda bu alana ulaşılamıor snora tekrar açın felan filan)ama arkadaşların bazılarında açılıo

neden acaba bunun bi sürümü felan mı var yoksa msn mi bozuk??

Maksadınız Aşk Aşkınız Baki Kalsın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

kardeş msn inde sorun olabilir

hangi sürmü kulanıyorsun ki* ayrıca bu senin internetinle ilgili de olabilir. nasılsa TTNET abonesiyiz. herşey olabilir. sen net ini kontrol et. tamir ettir. olmasa 7.5 msn yükle kurtul :D

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    benim vazgeçilmez 8.1 ime bişe olduğunda 7.5 kurmuştum. onda da aynı bu dediğin sorun vardı. Yine döndüm 8.1'e. sorunsuz ve fevkalade devam ediyorum. eğer sende 8.1 kurulu değilse onu kur bence. hem daha fazla özellik, hem daha stil

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bizdede aynı sorun var

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    spaceine bakmak istediğin kişi sadece sayfasına ulaşmasını istediği kişilerede yetki vermiş olabilir.

jack daniels 160 yaşında
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

kisinin ustune geldiginde oyle dıyorsa ve sen ıllakı spacesı gormek ıstıyorsan

msn de kısının ustune gel sag yap profıl goruntule de

cıkar...

mimi " yim ben ...
Toplam Hit: 1003 Toplam Mesaj: 6