Msn Space"E Müzik Eklemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek
    yav bi türlü beceremedim şu işi, arattım bulamadım, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. nette yazanlar olmuyo. şimdiden teşekkürler..

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

hocam neresini beceremedin onu anlat takıldıın yerde yardımcı olalım.Tahminim sen şarkıyı bir host a atmadan deniyorsun.Ondan olmuyor.Sen yaz yardımcı olim.Bütüm hepsini yazdırma şimdi

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek
    hosta attım ya linki yapıştıramadım space'e

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek

müridler hadi ya. size zahmet bi arkadaş var başımın etini yedi :)

yok mu bilen?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=msn+space%27e+m%C3%BCzik+eklemek&btnG=Google%27da+Ara&meta=

selam gençlik!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    bak kardeşim şimdi www.fileupyours.com a giriyorsun registere basıp üye oluyorsun sonra upload'a basıp dosyayı yüklüyorsun sana bir link verecek o linki kopyalaıp msn spacede wmp deki gerekli yere yapıştıracaksın... koay gelsin..
Toplam Hit: 1839 Toplam Mesaj: 6