Msn Virüsüne Çözüm :)
-
Arkadaşlar bu illeti araştırdım birçok arkadaşıma bulaşmıştı benide gıcık ediyordu.En sonunda bir çalışan tool buldum ve virustotal sonucuda tertemiz programın adı MsnVirusRemoval diye.Ayrıca msn virüsüne kökten bir çözüm sağladı bildiğiniz gibi hiçbir AV bunu tanıyamıyor.Size tavsiye ederim sonuçlarınızıda yazarsanız görüceksinizki msn virüsü kalmicak bu kadar açıklama yeter resmini ve linkini veriyorum.Güvenli kipte tarama yaparsanız daha sağlıklı sonuç elde edersiniz kolay gelsin :)
http://www.msnvirusremoval.com/download.php

Antivirüs Versiyon Son Güncelleþtirme Sonuç AhnLab-V3 - - - AntiVir - - - Authentium - - - Avast - - - AVG - - - BitDefender - - - CAT-QuickHeal - - - ClamAV - - - DrWeb - - - eSafe - - - eTrust-Vet - - - Ewido - - - F-Prot - - - F-Secure - - - FileAdvisor - - - Fortinet - - - GData - - - Ikarus - - - Kaspersky - - - McAfee - - - Microsoft - - - NOD32v2 - - - Norman - - - Panda - - - Prevx1 - - Malicious Software Rising - - - Sophos - - - Sunbelt - - - Symantec - - - TheHacker - - - VBA32 - - - VirusBuster - - - Webwasher-Gateway - - - Prevx her zaman gibi yanlış alarm verdi korkmayın o birşey değil.Ayrıca Tool kendini günceller en son çıkan msn virüslerini bile silmek için databasesini yeniler :)
-
hocam çok iyi olmuş paylaştığın.. msn listemdeki herkese yollayacam bunu bıktım artık :D
hatta bi virüs yazıcam, girdiği her bilgisayara bu programı bulaştıracak :C :D
-
bunu herkese göndermek lazım bıktım ak..
biri gel burda rapidshare beleş atıyor..
Diğeri burda güzel kızlar var tıkla diyor yeter lan..eyvallah , teşekkürler paylaşım için..
-
iyi oldu :)
bende amele cok dagıtayım şu linki :D
-
kötü oldu bu , bende böle bişi yapmayıo hayal ediyodum :/
-
evet işe yarıyor
test ettim :D
-
paylaşım için saol:)
-
Tarama yaptıkdan sonra virüs bulursa bilgisayarı yeniden başlatmanızı istiyor.
Evet dedikten sonra;
Başlat ----> Çalıştır -----> shutdown -a
yazarsanız yeniden başlamaz saydığı saniye olayını iptal eder.
Anlamadığım bir yer var yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
yeniden tarattığımda Virüs bulunamadı dedi Fakat
Oturup Kapatılıp yeniden açıldığında sizin tarafınızdan mail atılıyorsa lütfen msn şifrenizi değiştirin. Msn şifrenizi Değiştirme Sayfasına gitmek istermisiniz ?
Gibi bir soru Sordu ne kadar Guvenilir bu program ?