Msn Winamp Plug-İn Neden Bir İşe Yaramıyor?
-
arkadaşlar şu msn winamp plug-in i indirdim hani winampta dinlenen gözüksün msnde diye bir şey ama yükledim tıklıyorum msnde kişisel iletide "ne dinlediğimi göster" diyorum med,ia player 9 istiyor benden.
herkeste başta öyle oluyor da bir yolu mu var düzeltmenin yoksa? siz nasıl yaptınız herkes nasıl yapıyor?:D
-
kardeş bilgisayarında en düşük media player 9 olması lazım ki o özelliği kullanasın ;)
-
hayır ya o plug-in zaten media playerda açman gerekmesin müzikleri winamptan dinlediğinde de gözüksün diye yapılmış bir şey.ben ne yapayım mediaplayer 9 yükleyip...programda sorun var yani...
-
al kardeş indir kur tamamdır
-
ya ben anlatamadım galiba... ben winampta dinlediklerimin gözükmesini istiyorum msnde...bu amaçla da winamp plug-inini indirdim ama çalışmıyor yine winapta dinlenenler görünmüyor...
-
ya kardeşim sen bi kur media player 10 u çalışıyormu çalışmıyormu ondan sonra gel burda konuşalım ;) bi bildigimiz varki konusuyoz
-
ya kardeşi,m zaten bende media player 10 var ama ben media playerda değil winampta dinlediklerim gözüksün istityorum ama olmuyor bişte...
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------
ya kardeşi,m zaten bende media player 10 var ama ben media playerda değil winampta dinlediklerim gözüksün istityorum ama olmuyor bişte...
-----------------------------Msn Messenger hangi versiyonu kullanıyosun söle ben sana yardımcı olim.
-
Msn Messenger 7.5 için Plug-In
http://rapidshare.com/files/44709378/Winamp-Plugin7.5.rar.html
Msn Messenger 8.1 için Plug-In
http://rapidshare.com/files/44709608/Winamp-Plugin8.1.rar.html
İkisini de kur. Sonra Winamp'ı ve Messenger'ı yeniden başlat. Çalışmama gibi imkanı olmaz herhalde. -
bilinmeyen arkadaş güzel bi noktaya değindi messenger sürümüne göre değişiyo ve vermişte zaten arkadaş ee ben daha niye yazıyomkı a.k :)
-
Arkadaşlar bende de aynı sorun var.ben yukluyorum eklentiyi o an oluyor bilgisayarı açıp kapayınca iptal oluyor bi yardımcı olursanız sevinirim