Msn Yardım Edin Lütfen
-
Arkadaşlar benim msn mi sanırım dondurmuşlar çünkü Gizli sorudan şifremi falan değiştiriyorum ama yinede açılmıyor.Dondurulmuş ise nasıl açabilirim.Tabi dondurulmamışta olabilir varsa sizin bi bilginiz lütfen yardımcı olun
-
hava sıcak biraz bekle çözülür. olmadı bi saçkurutma makinesi al en yüksek sıcaklığa ayarla bilgisyarın arka fandan içeri tut ama arka fandan tut yoksa işe yaramaz.
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
hava sıcak biraz bekle çözülür. olmadı bi saçkurutma makinesi al en yüksek sıcaklığa ayarla bilgisyarın arka fandan içeri tut ama arka fandan tut yoksa işe yaramaz.
-----------------------------abü eksik bilgi verme tozdanda olabilir.sen ksayı ac iyicene bi temizle en iyisi.
yada işlemci kartlasmıştır benim basıma gelmişti işlemciyi sök 2 gün soğuk suda beklet suyun icinde bide 9 v luk pil at pil onun sertliğini alır
-
tutmayın lan beni !!! espiri yapacammmm. :)
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------işe yaramaz fırının üstüne kasayı koyması lasım =)
edit:üstüne diil içine.sıcaktan kafa çalışmıoda :)
-
mk hadi kelvin espri yaptıda diğerleride olayı niye dalgaya alıyo onu merak ediyorum
-
vala millet neden dalga geçiyosunuz bilmiyorum ama içinizde bu sorunun cevabını bilenler vardır iyi anlayanlar var dalga geçmeyelim tahribatçıyız biz :D:D:D