Msn Yazışmaları Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yeyah3181
    yeyah3181's avatar
    Erkek

iyi günler..Arkadaşlar msn de benim bilgisayarımdan açık olan msn din birisi bilgim dışında olmadan bişeyler yazılmış.ben bunları elde etmek istiyorum ancak msnim konuşma gülüklerini kaydetmiyor ben bu yazışmayı başka bir yolla öğrenebilirmiyim.Yardımcı olanlar Teşşekkür ederim... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    yok dendi geçen yolu ama bilmem yinede

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    savcılık bulabilir,bunun dısında imkanı yok...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceylanbala
    ceylanbala's avatar
    Dişi
    messenger plus yüklü ise bulabilirsin. Messenger plus yüklü olduğunda listendeki herhangi birinin üzeine sağ tıkla en altta messenger plus özelliklerine gel. sohbet günlüğünü aç tıkla. karşına yazışma yapılanların listesi çıkacaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Erkek
    Bayanların Msn Üzerinde ne kadar etkin olduğunu görmüş olduk : )
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Sanırım bilgisayarın bazı yerlerine şifreli olarak kaydediliyor loglar. Yoksa polis nasıl buluyor logları? Sanırım bu konuyu rene aydınlatabilir, bildiğim kadarıyla kendisi adli bilişim için çalışıyordu bir ara.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 19275 Toplam Mesaj: 6