Msn Yi Dünden Beri Açamıyorum Yardım Edebililen Arkadaşlar Acele Yrdım
-
msn 7.5 dünden beri açamıyom kaldırıp bilgisayardan yeniden indirip kurdum ama nafile 80072efd hatası veriyo
-
o hata kodunun cözümünü msn söyle acikliyor
MSN Messenger programı güvenlik duvarınız üzerinden etkinleştirme
Güvenlik duvarınızı, MSN Messenger'ın Internet'e erişmesine izin verecek şekilde yapılandırmanız gerekebilir. İzin verilen programlar listesine MSNmsgr.exe'yi ekleme hakkında daha fazla bilgi için güvenlik duvarı satıcınıza başvurun.
Messenger'ı güvenlik duvarınızın izin verilenler listesine eklemek için, önce Messenger'ın bilgisayarınızda hangi konumda olduğunu bulmanız gerekir.
Varsayılan olarak MSNmsgr.exe şu dizindeki klasörde yer alır:
C:\Program Files\MSN Messenger
MSNmsgr.exe varsayılan konumunda değilse, aşağıdaki adımları izleyerek bu dosyayı bulabilirsiniz:
Microsoft Windows XP'de Başlat'ı ve Çalıştır'ı tıklatın.
Çalıştır iletişim kutusunda aşağıdakini yazın:
%programfiles%\MSN Messenger
Tamam'ı tıklatın.
MSNmsgr.exe'yi izin verilenler listenize ekleme hakkında daha fazla bilgi için, güvenlik duvarınızın belgelerine veya web sitesine bakın. Burada öneri olarak birkaç güvenlik duvarı şirketi listelenmektedir.
Microsoft Windows Güvenlik Duvarı web sitesi
BlackICE destek web sitesi
Computer Associates destek web sitesi
McAfee destek web sitesi
Symantec destek web sitesi
Trend Micro destek web sitesi -
1. Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
2. Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
3. Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın.
Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
4. İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir
Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Tamam'ı tıklatın.
Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
6. Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin.
----------
http://messenger.msn.com/Help/?mkt=tr#LQ4 -
firewallu ac ve msn icin müsade et ondan sonra seyrine devam
-
ya arkadaşlar bu olayı bana çok soruyolar bu aralar msn de sorun mu var? benim msn e 2 sn gidriyo arkadaş bi türlü giremiyo anlayamadım gitti.bende çözebilmiş değilim hala.
alla allaa... -
tarihin doğru olduğuna emin olun olmazsa
Başlat çalıştır a regsvr32 softpub.dll yazıp onaylasın,sonra denesin
Toplam Hit: 1096 Toplam Mesaj: 6