Msn9 Adresime Girdirtmiyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek

Müritler ben msn9 yükledim baya oldu.Sorun çıktı benim msn adresime girmiyor baya bekletiyor hata veriyor yada yanıt vermiyor pc donuyor reset atıyor fln.Fakat ilginçki diğer msn adreslere girebiliyor(benim alternatif adresler ve arkadaşlarınkine).onar dedim olmadı.sildim tekrar kurdum olmadı.uzun süre kurmadım tekrar denedim tekrar olmadı.microsoftun online yardım merkezinden yardım etmiyorlar.Hata kodlarıdan ilerlemeye çalıştım tık yok.ttnet ilgilenmiyor.msn8le idare ediyorum ama şu aralar sürekli(sinir bozucu düzeyde) yeni sürüm yükleyin uyarısı geliyor.

Nasıl bir yok izlemem gerek? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

indirdiğin yerden kaynaklanıyor olablir. Msn açmaya çalışırken hata kodu mu veriyor yoksa pc kendini resetliyor mu?

Edit: 

Eğer böyle bir hata veriyorsa ;

Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
    Hata İmzası:
    AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8050.1202 ModName: gasretyw0.dll
    ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0001a462

Programı kaldırıp sonra regedit'ten;
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger klasörünü silip tekrar kurmayı dene.

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mayla
    mayla's avatar
    Erkek
    msn den vazgeç mercury yada pidgin kur en temizi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek

Dina_Kaki bunu yazdı:
    -----------------------------

indirdiğin yerden kaynaklanıyor olablir. Msn açmaya çalışırken hata kodu mu veriyor yoksa pc kendini resetliyor mu?

Edit: 

Eğer böyle bir hata veriyorsa ;

Windows Live Communications Platform bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.
    Hata İmzası:
    AppName: wlcomm.exe AppVer: 14.0.8050.1202 ModName: gasretyw0.dll
    ModVer: 0.0.0.0 Offset: 0001a462

Programı kaldırıp sonra regedit'ten;
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger klasörünü silip tekrar kurmayı dene.

-----------------------------

Yok böyle bir hata vermiyor.Genelde zaten resetliyor.çok nadir hata veriyor. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek

bu sorunu tek ben mi yaşadım:S

up. 

Toplam Hit: 14850 Toplam Mesaj: 5