Msnde Acaba Kimler Bizi Engelliyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bi sorum olacaka ya  msn de bizi kimlerin listesini eklediğini bilioruz ama kimin bizi engellediğini bilmiyoruz  mesela beni engeliyenlerii  ben nasıl göreblirim öle bi program falan varmı ama bana sakın başka  bi msn açıpıta ordan beni kimin engelliyenleri falan görebileciğimi    falan sölemeyin :-)

https://www.fitnessaktif.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek
    msn messengerdan tools bolumune gir sonra options ordan da privacy e gir kucuk bir liste goreceksin....mouse ile sag tıkla delete aktif ise ya silinmiş ya da engellenmissindir

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek
    ragmendous'un dedii gibi yapabilirsn bidee msgdiscovery die bişe war oda bi süre seni silenleri takp edioo....

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ragmendous
    ragmendous's avatar
    Erkek
    turkcesi de sole:araclardan seceneklere gir ordan gizlilike gir kucuk bir liste gorecen sag tıkla delete(sil)aktif ise silinmis veya engellenmissindir..

serseriyim,icerim,dagıtırım bar bar gezerim soranlara kaportacıyım derim kimseyi kafaya takmam sekil yapmaya bayılırım
Toplam Hit: 1835 Toplam Mesaj: 4