Msnde Davetiye Sorunu
-
Arkadaslar msne birini ekleyince karsidakine davetiye gitmiyor :s ayni sekilde biride beni ekleyince davetiye gelmiyor
o kisi cevirimcide gelmiyor
ancak birbirimizi karsilikli ekleyince oluyor:S bi bilgisi olan
-
davetiyeden kastim biri seni ekledi uyarisi oluyor ya o ..?
-
aynı sorun bende de var
karsılıklı da ekledik ama gözükmedi :S
-
evet bu sorunu biliyorum ya msn nin en son sürümünden kaynaklanan bir sorun ya da eklediğiniz kişilerin sürümleri uyuşmuyor pek mantıklı değil ama başka bir alternatif göremiyorum bende bağzen ekliyorum bağzen ekliyemiyorum
-
sson bir haftadir olmuyor ama herkes 9 a gecti ben hala 8 bucugdayim ondanmi acaba :|
-
aynı sorun bendede var bence internetle ilgili bir durum ama sanmam burdan hotmail ailesine sesleniyorum lütfen bu duruma bir çare bulsunlar
-
benım sorunumda aynı gibi ben davet yolluyorum gitmiyor listemde otomatik olarak engelli olarak bulunuyor çözüm yolu bulan varmı
-
Bendede aynı sorun var
Karşılıklı ekleyince oluyor veya davetiye gönderirken mesaj bırakabiliyosunuzya oraya birşeler yazın
edit: Yeni Msn açınca bi kod veriyor pin gibi onunla ilgisi varmı acaba
https://feedback.live.com/eform.aspx?productkey=wlmessenger
burdan yazın
-
çözüm bulamadım ben
-
bendede aynı sorun vardı windows live communication yada her neyse bi hata veriyodu yeni sürüm onu gidermek için bişey silmek lazımdı hatırlamıyorum şimdi eğer onu silerseniz kişi ekleyemiyosunuz bu sorun çıkıyo ben direk 8.5 i kurdum sorunu çözdüm başka bi şekilde çözülmüyo sorun çözmeye çalıştıkça dahada beter oluyo
-
bence herkes son sürümü indirmeli ben indidim ve bende şimdiye kadar öyle bir sorun olmadı...