Msnde Girenlerin Tarihlerini Görmek (Yardım)
-
Ben böyle bir şey hatırlıyorum. msn plus damı var bu olay, aydınlatırmısınız ?
-
evet plus 'da mevcut,
Plus! > Olay Görüntüleyiciyi Göster
menüsünden oturum açanların tarihini, nick ve durum değişiklikleriyle birlikte görebilirsin .
-
eXceptioN bunu yazdı:
-----------------------------
evet plus 'da mevcut,
menüsünden oturum açanların tarihini, nick ve durum değişiklikleriyle birlikte görebilirsin .
-----------------------------daha ayrıntılısı varmıdır bunun sadece girmeyenleri gösteren , girmeyenleri silmek için kullanıcam
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
eXceptioN bunu yazdı:
evet plus 'da mevcut,
-----------------------------daha ayrıntılısı varmıdır bunun sadece girmeyenleri gösteren , girmeyenleri silmek için kullanıcam
bunun için yine plusn kişi listesi temizleme olayı vardı tarihlere göre sıralatabiliodun yanlış hatırlamıosam -
DE5TROY3R bunu yazdı:
eXceptioN bunu yazdı:
evet plus 'da mevcut,
-----------------------------Plus! > Kişi Listesi Temizleyici...
menüsü şahısların en son ne zaman girdiğini belirli aralıklarla gösteriyor .
-
/info çektiğinde görürsün. fakat senin msnde olduğundan sonraki hareketler için geçerli bu.
sen msnde offline iken rasgele açıp kimler online ne zaman görmüş diye göremessin.
-
Msn plus kişi verilerini nereye kaydediyor, formattan sonrada işe yaraması için yedeklemem lazım