folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Msnde Kamera Görüntüsünü Nasıl Kaydedebilirim?(Program Varmı)

Msnde Kamera Görüntüsünü Nasıl Kaydedebilirim?(Program Varmı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kargofan
    kargofan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar arkadaşım bana kamera açıyor ve onun video görüntülerini kaydetmek istiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

Kusura bakma biraz geç oldu cevap.Buyur açıklaması ve linki

Bulent’’s Screen Recorder, ekran üzerinden AVI film ve BMP resimler çeker. Tüm masaüstünün, belli bir pencerenin veya belli bir bölgenin filmini çekebilirsiniz. Veya el kamerasını kullanabilirsiniz. Resim dosyalarından (boyutları, çöznürlükleri vb faklı olsa dahi) AVI film oluşturabilirsiniz. Mevcut AVI dosyalarının hızını ve sıkıştırma özelliklerini değiştirebilirsiniz. ’’WatchIt’’ modu ile programın filmi çekilen bölgenin içeriğini takip etmesini ve içeriği değiştikçe otomatik olarak filmi çekmesini sağlayabilirsiniz.

Oluşturulan AVI dosyasının sıkıştırma (compression) özelliklerini, boyutunu ve hızını belirleyebilir, Mevcut AVI dosyalarının özelliklerini değiştirerek yenisini oluşturabilirsiniz. ’’Record’’ ve ’’Stop’’ tuşları için kısayol tuşları belirleyebilirsiniz. Mouse hareketlerini video’’ya kaydedebilir, videonuza alt yazı (not) ekleyebilirsiniz.

BSR Görüntü Kaydedici v1.5aT (Screen Recorder'ın Türkçe versiyonu)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    saol ertan bende böle birşey arıyordum  tekrar teşekkürler
Toplam Hit: 1140 Toplam Mesaj: 3