Msnde Karşı Tarafın Kamerasını Karşıya Exe Dosyası Göndermeden Açma
-
slm mürid kardeşler. msn de karşı tarafa exe dosyası göndermeden kamerayı açmaya yarayan herhangi bir program var mı, şu ıp nin yazılıp masa üstü ve kamera görüntüleri olanı demiyorum çünkü onda karşı tarafa exe yutturmak gerekiyor. daha kolay bir yöntemi var mı bunun program gibi. şimdiden teşekkürler. herkese kolay gelsin....
-
yok
-
şu an holy dai ile üzerinde çalışıoz...yakında gelecek...=)))kardeşim başlıklara dikkat edin biraz..varmı falan yaz...büyük heyecanla girdim aq dedim tamam kesin biri buldu bu olayı ama meğersem sende arıyomuşun...hevesimin içine ettin
-
fantasia iyisin hoşsun ama sögerim bak varmı diye yaz a.k heyecanla girdim hışımla cıkıyorum
-
Ne Güsel Hevesle Girmiştim Hayal Kırıklığına Uğradım a.q :(
-
Boş işler peşinde koşmayın hacılar hayat acımasız birgün karşınıza ekmek diye çıkacak o zaman karşı tarafın webcam ini elinize verirler haberiniz ola...Oturun bilişim teknolojisini öğrenin ekmeğinizi nasıl kazanacağınızın yolunu düşünün ve o yolda ilerleyin.
-
computerwolf
computerwolf a sonuna kadar katılıyorum , oturun ekmek kazanacağınız şeyleri öğrenin , hazır boş vaktiniz varken
Toplam Hit: 2535 Toplam Mesaj: 7