Msn"De Kişi Silmeyle İlgili Bi Sorun Bi El Atalım Lütfen
-
beyler olay şöyle ;
msn de birini silip engelledik dielim bu ayarlarda gizlilik kısmında block list altında halen duruyor.. ve bunu eger karşı taraf sizi engellememiş ise silemiyosunz...
bunu silmeninn bi yolu warmıdır..? -
tam emin olmamakla birlikte hotmaildeki contact list'ten kaldırmayı deneyebilirsin. olursa olur olmazsa kalsın zararı yok.
-
ya oda olmuo =/ denemiştm..
-
kardeş mail box dan kişilerden silersen o listden de kalkar ama direk mail box dan silersen onları engellememiş olursun ...
-
tam olark annamadım.. yane msn de engelli dil silik dil direk hotmailden contact listten mi sil diosun.? öle yaptımda bişi olmadı nası olcak bi iş ya=/
-
kardeş gir hotmail.com a kişilere tıkla oradan sil kişileri ben böyle yapıyorum sorun falan kalmıyor inş işine yarar ....
-
eyw saol hacıda denedm onu yane karşı tarf engellememiş ise ya allow listte yada block listte kalıo msn nin ayarlar gizlilik sekmesin..
-
Bir kişiyi silip + engellesende , Gizlilik sekmesinde / İzin verilmeyenlerde maili kalır. Onu oradan silebilmen mümkün değildir, ancak karşıdaki listeden silinirsen delete açılır. Olması mümkün olsaydı kimse birbirini engellemez , direk engelleyeceği kişinin listesinden kendi msn adresini silerdi karşının contact listinden.
-
Kardeş Bazen söle olabilior
Sen onu engelleyip sildin ama sen onun kişi listesindesin bu kisiyi silmek icin
araçlar<seçenekler<gizlilik,,orada engellenenler listesi var ordan yine ekleyip istedini yap bu sefer aynı sorunu yaşamassın..
Toplam Hit: 11604 Toplam Mesaj: 9