Msn"Den Hotmail Açılmıyor!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Arkadaşlar msn ana penceresinden hotmail hesabına gitmek için ordaki kutucuğa tıkladığımda ve de birinden mail geldiği zaman sağ altta çıkan uyarıya tıkladığımda mail kutusu açılmıyor. Ahanda bu hatayı veriyor;

http://img49.imageshack.us/img49/605/hatamesajihw9.png

Daha sonra oraya parolamı yazınca da açılıyor :S Msnde kullandığım parola ile aynı parola ordaki de. Sadece bugün omaya başladı bu. Arka arkaya 7 -8 defa denedim hepsinde aynı oay.

Bunun nedenini bilen var mı acaba?  Varsa bi çözüm yolu söyleyin bana lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

daha önce başka bir hesapla oturum açtıysan eğer o hatayı verebilir

hotmailden kendi hesabınla oturum aç bir kere e-posta adresin doğrulanmadıysa doğrula

bizde hiç böyle bir hata vermiyor gerçi e-posta adresini yazarken caps lock açık yazıyorsan da bu hatayı verebilir

hotmailde sorun yok aslında senin bağlantında veya sisteminde sorun olabilir hotmail adın hangi karakterleri içeriyor ?

tarayıcıdan veya hotmail anasayfasından kullanıcı adını her zaman anımsatmamış da olabilirsin

e-posta adresimi hatırla seçeneğini işaretle tekrar dene

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aRiFs
    aRiFs's avatar
    Erkek

yok kardeş ara sıra oluyor bir kere bendede olmuştu fakt hiçbirşey yapmadım düzeldi..

Hacklink isteyenler ; backlink26@hotmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    internet explorer > araçlar > inter. seçenekleri > programlar >altta wep ayarlarını sıfırla yı seçip onaylıyruz.seçeneklerde en son gelişmiş sekmesinden de varsayılan ayarları onaylıyoruz.büyük bi ihtimalle düzelir.tıkladıgın zaman direk inboxa gider

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eReN_77
    eReN_77's avatar
    Erkek

benım msn ede sorun var aq cozemedım gıttı acmıor benım adresı ama baska adresı acıor benım adresı yazınca adam 2 saat donuor :D küşmüş Galiba bana amık :D

KederLi Geçse Bazı Günler Seviyoruz Seni Can Gönülden Nasıl Bir Sevgi Ah Bir Bilsen Efes Bilsen Herşeyimsin Sen..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiNoM
    CiNoM's avatar
    Erkek

S.a Kardeşlerim  Hotmail de Şifrenizi Değiştiremiyorum Diye Birşey yok İnternet Explorer Kastığı İçin Hotmail Sayfası Acılmıyo Benim Önerim FireMonzilla Kullanın Anında Şifrenizi Değiştirin Sevgiler Umarım Acıklayıcı Olmuşumdur

YeR"6
Toplam Hit: 19907 Toplam Mesaj: 6