Msn"Den Hotmail Açılmıyor!
-
Arkadaşlar msn ana penceresinden hotmail hesabına gitmek için ordaki kutucuğa tıkladığımda ve de birinden mail geldiği zaman sağ altta çıkan uyarıya tıkladığımda mail kutusu açılmıyor. Ahanda bu hatayı veriyor;
http://img49.imageshack.us/img49/605/hatamesajihw9.png
Daha sonra oraya parolamı yazınca da açılıyor :S Msnde kullandığım parola ile aynı parola ordaki de. Sadece bugün omaya başladı bu. Arka arkaya 7 -8 defa denedim hepsinde aynı oay.
Bunun nedenini bilen var mı acaba? Varsa bi çözüm yolu söyleyin bana lütfen. Şimdiden teşekkürler.
-
daha önce başka bir hesapla oturum açtıysan eğer o hatayı verebilir
hotmailden kendi hesabınla oturum aç bir kere e-posta adresin doğrulanmadıysa doğrula
bizde hiç böyle bir hata vermiyor gerçi e-posta adresini yazarken caps lock açık yazıyorsan da bu hatayı verebilir
hotmailde sorun yok aslında senin bağlantında veya sisteminde sorun olabilir hotmail adın hangi karakterleri içeriyor ?
tarayıcıdan veya hotmail anasayfasından kullanıcı adını her zaman anımsatmamış da olabilirsin
e-posta adresimi hatırla seçeneğini işaretle tekrar dene
-
yok kardeş ara sıra oluyor bir kere bendede olmuştu fakt hiçbirşey yapmadım düzeldi..
-
internet explorer > araçlar > inter. seçenekleri > programlar >altta wep ayarlarını sıfırla yı seçip onaylıyruz.seçeneklerde en son gelişmiş sekmesinden de varsayılan ayarları onaylıyoruz.büyük bi ihtimalle düzelir.tıkladıgın zaman direk inboxa gider
-
benım msn ede sorun var aq cozemedım gıttı acmıor benım adresı ama baska adresı acıor benım adresı yazınca adam 2 saat donuor :D küşmüş Galiba bana amık :D
-
S.a Kardeşlerim Hotmail de Şifrenizi Değiştiremiyorum Diye Birşey yok İnternet Explorer Kastığı İçin Hotmail Sayfası Acılmıyo Benim Önerim FireMonzilla Kullanın Anında Şifrenizi Değiştirin Sevgiler Umarım Acıklayıcı Olmuşumdur