Msn"E Giremeyen Bi Tek Benmiyim..
-
Sabahtan beri msn e giremiyorm 7,7.5 sürümlerini yükledim olmadı sildim bi daa yükledim halen daa giremiyorm bnde mi bişi war yoksa aynı sorunu yasayan müridler warmı meraq ettim?
-
yok yaf 2 gündür msn e giremiom sorun neymiş bi bilgisi olan warmı?
-
ben girebiliyorum acep biri seni heyklemiş olmasın başka adreslerden denedinmi
-
Valla sensin hoca ben giriyorum sorunsuz :)
-
yok yaw kim heykleycek bni :) firewall fln mı sorun ckartıo acaba alla alla msn olmadan bi şey eksik hep yaws :S
-
aq.dumun kaspersky ı disable yapmıstım denemiştm baglanmamıstı tamamen kapadım girdi şimdi kaspersky dan mış hay aq. nerde o eski günler antivirüs fln yoktu ne güzeldi hayat yaf :)
-
bir tavsiye de bulunayım, ilk önce tarih kontrolü yapın sorun yoksa
başlat çalıştıra regsvr32 softpub.dll yazıp onaylayın.. -
abü ne işe yarıo bu (:
-
Yöntem 4: Şifreleme Hizmeti ile ilişkili DLL dosyalarını yeniden kaydetme
Şifreleme Hizmeti ile ilişkili DLL dosyalarını yeniden kaydetmek için şu adımları izleyin: 1. Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, Aç kutusuna cmd yazın ve Tamam'ı tıklatın.
2. Komut satırına, aşağıdaki komutları yazın ve her satırın ardından ENTER tuşuna basın:
regsvr32 /u softpub.dll
regsvr32 /u wintrust.dll
regsvr32 /u initpki.dll
regsvr32 /u dssenh.dll
regsvr32 /u rsaenh.dll
regsvr32 /u gpkcsp.dll
regsvr32 /u sccbase.dll
regsvr32 /u slbcsp.dll
regsvr32 /u mssip32.dll
regsvr32 /u cryptdlg.dll
exit
Not İstendiğinde Tamam'ı tıklatın.
Not Microsoft Windows 2000, Sccbase.dll dosyasını içermez. Windows 2000'in bir sürümünü çalıştırıyorsanız, Sccbase.dll dosyasını yok sayın.
3. Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
4. Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, Aç kutusuna cmd yazın ve Tamam'ı tıklatın.
5. Komut satırına, aşağıdaki komutları yazın ve her satırın ardından ENTER tuşuna basın:
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
regsvr32 dssenh.dll
regsvr32 rsaenh.dll
regsvr32 gpkcsp.dll
regsvr32 sccbase.dll
regsvr32 slbcsp.dll
regsvr32 mssip32.dll
regsvr32 cryptdlg.dll
exit
Not İstendiğinde Tamam'ı tıklatın.
Not Microsoft Windows 2000, Sccbase.dll dosyasını içermez. Windows 2000'in bir sürümünü çalıştırıyorsanız, Sccbase.dll dosyasını yok sayın.
-
deminki yazılar microsoftun sitesinden alıntıdır.
softpub.dll bir kütüphane dosyasıdır, o dosyanın bilgisayara kayıt ettirilmesi gerekir, bazen otomatik edilmezse bu tip sorunlar doğabilir -
bazen sorun oluyo msn de ama bikac saatte halloluyo bilgisayarda msn ini etkileyen bi virus yada casus yazılım olma ihtimali
Toplam Hit: 11754 Toplam Mesaj: 11