Msne Girilmior,Yahoo Kurulmuyor , Allahım Neydi Günahıım!!!!
-
Arkadaslar pc nin tekine belirli aralıklarla 7 - 7.5 - 8.0 sürümlerini yükledm hiç birinde baglanamadım sorun nedr bilmiorm, ben ewde baglanıorm ama bu pcde olmuor pc de proxy ile flnda baglanmıorm ama bi baglantı hatası werior , yahoo msn i yüklemeyi denedim yüklemedi baska bu tarz messenger programları warmı bildiginiz onları deniyelim bide yada msn nie böle bi hata wermesi neden garanti pc de sorun ama neresinde :S
-
sistem geri yükledm geçici halloldu ama PC internete kendi ip sinden baglanamıor proxy kullanarak girior sayfalara bi tek oda dier bi ilginç olay :)
-
eğer msn 7.5 açılmıyorsa yüzde doksan senin pc nin tarih ayarları yanlıştır.
benimde başıma gelmişti tarihi düzeltmessen msn bağlanmıyor -
ipden bağlanmıyorsa
eğer senin pc yi cafe gibi bir yerde kurduysan sonra evde denediysen ip hata verebilir
ağ bağlantılarına gir
ordan yerel ağ bağlantısına sağ tıkla
özelliklere gir
internet iletişim kuralları (TCP/IP) ona çift tıkla ordan ip numarası ve dns yi otomatik alı işaretle
belki bu çözüm olur
ha birde internet seçeneklerinden bağlantılara oradanda yerel ağ ayarlarına gir ordan ayarları otomatik algılayı seç
ok
inşallah bunlarla düzelir -
3-5 kere modemi resledm oldu gibi , bakalım cebelleşioz işte :)
-
tcp/ip ayarlarından eğer DNS olara modem girili ise
ondan dolayı olabilir dns adreslerini otomatik alsın eğer olmuyorsa
time.windows.com ile saatini eşitle eğer oda olmazsa account unu
birisi kitlemiştir :) yakındır düzelir
ha bide seçeneklerden bak bağlantı hatası olara ne veriyor eğer ağ geçidinde sorun var diyosa UPnP kapalıdır faan fişman öle bişilerdi bayabi kasmıştım çözene kadar -
Walla yahooyu bilemem ama çalıştıra
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove
bu komutu aynen yazar ve enter dersen msn garanti ;) ice cold panzehiri bu,msne birebir ;) bu olmuyosa pcnin ayarlarındandır,bi kere formatla,bunu yaz msni kurduktan sonra,kesin girersin sorun çıkmaz asla :D
Toplam Hit: 11843 Toplam Mesaj: 7