Msn‘E Giriyor , İnternet Sayfasını Göstermiyor ?
-
ilk defa karşılaştığım bi problem başlıktada belirttiğim gibi msn'e sorunsuz bi şekilde giriyorum fakat hiçbir internet sayfasını göstermiyor.. iexplorer kullanıyorum ama mozillayıda denedim sonuç değişmedi , dnslerle oynadım yine sonuç değişmedi, internet seçeneklerinden proxy'i kontrol ettim fakat oda normal ? ne yapabilrm :\
bu arada başımız sağolsun arkadaşlar :(
-
bnmde başıma gelmişti o saçma şey..sonra modem res. ledm düzelmişti galiba...yada pc res attm 3 4 kere..yada format atmştm :)) aradn 3 4 sene geçti..
-
dns ayarlarından başka dns seç
-
hoca makina isim cozumleme islemi gerceklestiremiyor dns olarak 195.175.39.39 olarak gir muhtemelen acacaktir..
-
dns'den kaynaklandığnı sanmıyorm birsürü dns denedim seninkide dahil :} olmuyor :\
-
forcarbon bunu yazdı:
-----------------------------
dns'den kaynaklandığnı sanmıyorm birsürü dns denedim seninkide dahil :} olmuyor :\
-----------------------------
geçiçi internet dosyalarini geçmişi önbellek cart curt ne warsa boşalt bakalim -
http://www.malwarebytes.org/ adresinden Free versiyonu indir daha sonra kur programı ve taramayı başlat tarama bitince sonuçları göstere tıkla bulduklarının alayını sil yeniden başlat duzelecektir.
-
mozilla , opera hepsini denedim olmadı :\
-
modem yazılımına girilmiş dns adreslerinede bir bak
-
ipconfig /flushdns yap
tracert işlemi yap bir de ne çıkacak proxy ayarlarını kontrol et
-
denetim masası - yönetimsel araçlar - hizmetler i çalıştır dns istemcisini otomatik çalışacak şekilde ayarla bilgisayarı kapa aç