folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder /Msn_Göz_Kırpmaları.Asp ---- Msn_Programları.Asp Gibi Türkçe Linkler ???

/Msn_Göz_Kırpmaları.Asp ---- Msn_Programları.Asp Gibi Türkçe Linkler ???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infared
    infared's avatar
    Erkek

http://www.msndelisi.com/msn_göz_kırpmaları.asp

http://www.msndelisi.com/msn_programları.asp

beyler yukarıdaki linklere explorerdan girdiğimizde direk türkçe karaterli olarak, firofextan girdiğimizde tr karakterleri ascii sete çevirerek açıyor. anladığım kadarıyla explorerda manuel yapılan türkçe karakterli linkler açılmadığı için 404 yönlendirmesinde bi çakallık var. misa ben hostuma şğıüçö.asp gibi bir dosya attığımda explorerdan çağıramıyorum, 404 hatası alıyor. türkçe karakterli lindexler googleda piyasayı altüst ettip, silip süpürdüğü için bir an önce benimde geçmem gerekli. yardımlarınız için şimdiden tşk ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

404 yöntemi bu. 404 de böyle tr karakterde hata vermez sanırım şimdi direk dosyaya tr karakterle sorgu yaparsan dosyayı bulamaz ama 404 sayesinde 404 dosyası gelen adresi request olarak algıladığı için requestlerde tr karakter kullanabilirsin bu sayede de hata vermez. yalnız nasıl hata vermez şöyle vermez.

senin gelen adres satırın msn_programları.asp dir.

yalnız sen bunu replace edip 404 üne msn_programlari.asp olarak tanıtıp öyle işlem yaptırcaksın.

yani dosyalarında tr karakterleri çevirmelisin adres satırında yine tr karakterli gözükür.

ben hala 404 ü uygulayabilmiş değilim fakat okuduğum öğrendiğim kadarıyla böyle 

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oRJiNaL
    oRJiNaL's avatar
    Erkek
    eyw. saolasın kardeşşş

Ne geçmiş vardır ne gelecek sonsuz bir "şimdi" vardır hiç bitmeyecek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infared
    infared's avatar
    Erkek
    eyw kardeş tahmin ettiğim gibi bi olay lakin tam olarak çözemedim ..
Toplam Hit: 1165 Toplam Mesaj: 4