MSN"İm Saçmalıyo
-
Arkadaşlar bu sabah msn'ime bakayım dedim yanlış parola dedi.Sonra parolayı silip yeniden yazdım.Her tamama tıkladığımda şifremin sonuna bi karakter daha koyduğunu gördüm bu yüzden de sürekli yanlış şifreyi girmiş oluyorum bunun bi çözümü warmıdır.Ya da neden böyle oluyor.Cevaplarsananız sewinirim
-
Notepad e şifreni yaz kopyala (ctrl+c) şifre bölümüne yapıştır (ctrl+v)
Tabi msn adresinin çalınma ihtimali de var.
-
Walla onu da denedim yine şifrem 7 karakterli tamam yapıyorum 8 karakter yapıyo açmıyo.Bende gmail hesabımla açayım dedim.gmail hesabım 10 karakterli onu yazıyorum.Onu yazınca şifreyi 8 karaktere indiriyo ama hesabı açıyo.
-
Şimdi icecold denen programla msn adresin kitlenmiş olabilir.Sen hotmailden msn gir girmezse kilitli derse(lock)msn kilitlenmiş 2 gün içinde felan açılır sanırım
-
hotmail e girip mailini açmayı dene. açılmıyorsa hesabın çalınmış olabilir.
-
8 karekteri sifreyi gizlemek için yapıyo, yani eger sifren 4 karekterli ise kendisi oturum aca tıkladıgın zaman ******* 8 karektere tamamlıyor, eger sifren 8 den fazla karekter içeriyosa onuda otomatik 8 kerektere dusuruyo yani ******* sen sadece bunu goruyosun, bu guvenlik için oluyor. yani şifre yalnış girme olayı yok .msn adresini calmıslardır. buyuk ihtimalle...
-
şifrenin sonunda boşuk olabilir. muhtemelen klavyenle alakalı boşluk bırakmaya yarayan ince uzun tuş bozulmuş veya ara sıra takılı kalıyor olabilir.
-
bildiğim kadarıyla msn 7.5 te şifre bölümüne ne yazarsan yaz tamam dedikten sonra 8 haneli görünüyo. ben şuan 7.0 kullanıyom ve 6.2 ye geçmeyi düşünüyorum, el-alem 7.5 e geçmiş :D.
-
ewet bugün arkadaşlar söyledi.Biri çalmış.Size msn i wersem geri alır mısınız?Biliyorum Tahribatın böyle şeylerle uğraşmayı sevmediğini ama yaparsanız sevinirim msn'im cabron_ddt@hotmail.com
-
Agalar son mesajı kaale almayın bi anlık sinirle yazdım.Bi an için Tahribatın içeriğini unutmuşum.Umarım bu mesajla Admin ve moderatorlere yine mi yawww dedirttiysem affola
Toplam Hit: 11465 Toplam Mesaj: 10