MSN"İm Saçmalıyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bu sabah msn'ime bakayım dedim yanlış parola dedi.Sonra parolayı silip yeniden yazdım.Her tamama tıkladığımda şifremin sonuna bi karakter daha koyduğunu gördüm bu yüzden de sürekli yanlış şifreyi girmiş oluyorum bunun bi çözümü warmıdır.Ya da neden böyle oluyor.Cevaplarsananız sewinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek

Notepad e şifreni yaz kopyala (ctrl+c) şifre bölümüne yapıştır (ctrl+v)

Tabi msn adresinin çalınma ihtimali de var.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    Walla onu da denedim yine şifrem 7 karakterli tamam yapıyorum 8 karakter yapıyo açmıyo.Bende gmail hesabımla açayım dedim.gmail hesabım 10 karakterli onu yazıyorum.Onu yazınca şifreyi 8 karaktere indiriyo ama hesabı açıyo.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek
    Şimdi icecold denen programla msn adresin kitlenmiş olabilir.Sen hotmailden msn gir girmezse kilitli derse(lock)msn kilitlenmiş 2 gün içinde felan açılır sanırım

Agrasif miyim neyim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek

hotmail e girip mailini açmayı dene. açılmıyorsa hesabın çalınmış olabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet
    ahmet's avatar
    Erkek
    8 karekteri sifreyi gizlemek için yapıyo, yani eger sifren 4 karekterli ise kendisi oturum aca tıkladıgın zaman *******  8 karektere tamamlıyor, eger sifren 8 den fazla karekter içeriyosa onuda otomatik 8 kerektere dusuruyo yani ******* sen sadece bunu goruyosun, bu guvenlik için oluyor. yani şifre yalnış girme olayı yok .msn adresini calmıslardır. buyuk ihtimalle...

Çok çalış, duvarda yazmaz her kural... ------------------------------------- Herkes tarafından doğru kabul edilen şeyler büyük olasılıkla yanlıştır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    şifrenin sonunda boşuk olabilir. muhtemelen klavyenle alakalı boşluk bırakmaya yarayan ince uzun tuş bozulmuş veya ara sıra takılı kalıyor olabilir.

Adsense Gelirli Siteler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla msn 7.5 te şifre bölümüne ne yazarsan yaz tamam dedikten sonra 8 haneli görünüyo. ben şuan 7.0 kullanıyom ve 6.2 ye geçmeyi düşünüyorum, el-alem 7.5 e geçmiş :D.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    ewet bugün arkadaşlar söyledi.Biri çalmış.Size msn i wersem geri alır mısınız?Biliyorum Tahribatın böyle şeylerle uğraşmayı sevmediğini ama yaparsanız sevinirim msn'im cabron_ddt@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thenumb
    thenumb's avatar
    Erkek
    Agalar son mesajı kaale almayın bi anlık sinirle yazdım.Bi an için Tahribatın içeriğini unutmuşum.Umarım bu mesajla Admin ve moderatorlere yine mi yawww dedirttiysem affola
Toplam Hit: 11465 Toplam Mesaj: 10