MSN'in Kapatılıp Kapatılmaması!
-
Merhaba Arkadaşlar, MSN Nin Kapatılmasını Hüzün İçinde Bekliyorduk Fakat Bugün MSN e Girdiğimde Yeni Bir Sürümünün Sunulduğu Mesajını Verdi... Ya Kapatılacağı Haberi Yalan, Ya Vaz Geçtiler, Ya Yanlışlıkla Bu Mesajı Verdiler, Yada Gerçekten Yeni Sürümü Çıktı. Mantıken Kapatılacak Birşeyin Yeni Sürümü Neden Çıksınki ?
-
o pencereki yeniliklere bi tıkla bakıyım ne geliyor ?
-
BarisYigit bunu yazdı
-
u235 bunu yazdıBarisYigit bunu yazdı
-
http://windows.microsoft.com/tr-TR/messenger/home
Messenger yakında kullanımdan kaldırılıyor. Skype'a yükselttiğinizde kişileriniz sizinle kalır.
-
skype ile msn birleştirdim , oh sonunda rahat ettım bırakın şu msn i skype a geçin amk
-
2-3 kere indirdim skype yi alışamadım bir türlü geri msn döndüm, son güne kadar kullanacağım msn yi,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
2-3 kere indirdim skype yi alışamadım bir türlü geri msn döndüm, son güne kadar kullanacağım msn yi,
bizim pedere msni öğretmem 3 yılımı aldı skype ye yükseltirsem ohoo
xp den win 7 ye geçtim saatin orda hoparlör vardı ne oldu diyo dedim oka tıkla çıkıyor önceden burdaydı kim değiştirdi yerini diyo :D
-
DJ_Alper bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
bizim pedere msni öğretmem 3 yılımı aldı skype ye yükseltirsem ohoo
xp den win 7 ye geçtim saatin orda hoparlör vardı ne oldu diyo dedim oka tıkla çıkıyor önceden burdaydı kim değiştirdi yerini diyo :D
ahaha yarılmasyon :D Feci bitiyorum şu old*schoolun newschoollu imtihanına.
-
IEFLaM bunu yazdı
Merhaba Arkadaşlar, MSN Nin Kapatılmasını Hüzün İçinde Bekliyorduk Fakat Bugün MSN e Girdiğimde Yeni Bir Sürümünün Sunulduğu Mesajını Verdi... Ya Kapatılacağı Haberi Yalan, Ya Vaz Geçtiler, Ya Yanlışlıkla Bu Mesajı Verdiler, Yada Gerçekten Yeni Sürümü Çıktı. Mantıken Kapatılacak Birşeyin Yeni Sürümü Neden Çıksınki ?
Bana da çıktı. O yeni sürümü indire tıkladığımda direk skype anasayfasına yönlendirdi.