Mspx Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    arkadaslar şimdi microsftun sitesine giridm sayfalar .mspx uzantılı bu ayrı kendine ait olan webprogramlamasımı acep??

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Bildiğim kadarı ile uzantılar değiştirilebiliyor hocam(savsakta vardı böle bişe).Aspx'tir orjinali kanımca

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ozaman ben php yazdıgım dosyayı pkpx diye kaydetsen cpanelimde bi sey var uzantı ekleme istedigin uzantıyı eklion onu ordan eklesem acılır herhalde sayfam

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    ozaman ben php yazdıgım dosyayı pkpx diye kaydetsen cpanelimde bi sey var uzantı ekleme istedigin uzantıyı eklion onu ordan eklesem acılır herhalde sayfam
    -----------------------------

açılır hocam ama mime type ıda tanıtman gerekir yoksa sorun cıkıyomuş. 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    .html .kemalettin . hasan , hatta uzantısız, dosya adsız veya anahtar kelimelerle , konu başlıklarıyla da yapabilirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    işte minetype de var uzantı ekleme kısmı hatırladım şimdi tmm saolun hujam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    File Extension  ve  MIME Type  yazan yerler var bunları ne doldurup sumbitlicem :S

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    cpanel ve plesk'i bilmiyorum bunların uzantı değiştirme yetkisi oldugunuda zannetmiyorum zaten.. sunucudan yapılabiliyor ama yani şöyle ;
    mesela meta.tbt diye tbt uzantılı bi dosya var ona herturlu web programlama uzantısı verebiliyoruz yani uzantısı tbt oluyor ama php desteği verip php olarak calıştırabiliyoruz :D anlamadıysan anlatırım bastan :D:D

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 2731 Toplam Mesaj: 8