Mspx Nedir?
-
arkadaslar şimdi microsftun sitesine giridm sayfalar .mspx uzantılı bu ayrı kendine ait olan webprogramlamasımı acep??
-
Bildiğim kadarı ile uzantılar değiştirilebiliyor hocam(savsakta vardı böle bişe).Aspx'tir orjinali kanımca
-
ozaman ben php yazdıgım dosyayı pkpx diye kaydetsen cpanelimde bi sey var uzantı ekleme istedigin uzantıyı eklion onu ordan eklesem acılır herhalde sayfam
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
ozaman ben php yazdıgım dosyayı pkpx diye kaydetsen cpanelimde bi sey var uzantı ekleme istedigin uzantıyı eklion onu ordan eklesem acılır herhalde sayfam
-----------------------------açılır hocam ama mime type ıda tanıtman gerekir yoksa sorun cıkıyomuş.
-
.html .kemalettin . hasan , hatta uzantısız, dosya adsız veya anahtar kelimelerle , konu başlıklarıyla da yapabilirsin.
-
işte minetype de var uzantı ekleme kısmı hatırladım şimdi tmm saolun hujam
-
File Extension ve MIME Type yazan yerler var bunları ne doldurup sumbitlicem :S
-
cpanel ve plesk'i bilmiyorum bunların uzantı değiştirme yetkisi oldugunuda zannetmiyorum zaten.. sunucudan yapılabiliyor ama yani şöyle ;
mesela meta.tbt diye tbt uzantılı bi dosya var ona herturlu web programlama uzantısı verebiliyoruz yani uzantısı tbt oluyor ama php desteği verip php olarak calıştırabiliyoruz :D anlamadıysan anlatırım bastan :D:D
Toplam Hit: 2731 Toplam Mesaj: 8