Msql Veri Çekme Sorunu ( PHP İstek )
-
Hocalarım form sayfasından veriyi gönderiyorum mysql e kayıt ediyor fakat veriyi okutmak istediğim zaman hata veriyor . Kodların tamamız hazır kod anlamadığım için google amcadan yardım aldım bir derleme yaptım. Şimdi bana Mysql den veri çekecek bir PHP kod parçası gösterirseniz sevinirim.
çekilecek veriler :
'$isim','$email','$homepage','$yorum'
-
iyi de hocam, tablo adı nedir, hücre adları nelerdir vs vs..
bunlar olmadan nasıl sql yazalım :)
-
http://k4ndemir.blogspot.com/2009/09/php-ile-mysql-veri-tabanna-veri-ekleme.html
-
NmC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------tamamdır hocam ( hallettim ) bak hücre isimlerini vermişim zaten :) tablo isminide atmasyon yapardın :) zaten gerek kalmadı çözüldü olay :) yinede teşekkürler
-
karakutu bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------tamamdır hocam ( hallettim ) bak hücre isimlerini vermişim zaten :) tablo isminide atmasyon yapardın :) zaten gerek kalmadı çözüldü olay :) yinede teşekkürler
-----------------------------Verdiklerin hücre isimleri değil değişken isimleri... :)
Ve büyük ihtimal eklerken kullandığın değişken isimleri.. :)
-
NmC bunu yazdı:
karakutu bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
-----------------------------Verdiklerin hücre isimleri değil değişken isimleri... :)
Ve büyük ihtimal eklerken kullandığın değişken isimleri.. :)
-----------------------------hakket yaaa amk kafa bir milyon herneyse sonuç olarak çözüldü . sabahdan beri bi ona bir buna ee tabi insanın beyni sulanıyor.