Mssql Backup
-
Kullandığım hosting de sql2012 var ben sql 2008 kullanıyorum management studiodan bağlanınca yedek alamıyorum
nasıl çözebilirim bunu
aldıgım backup u başka bi sql2012 ye atcam
-
2012 ve daha üst bir sürüm ile backup alman lazım.
veya
backup almaktansa sqli datası ile birlikte generate edip alabilirsin.
-
JerusaLem bunu yazdı
2012 ve daha üst bir sürüm ile backup alman lazım.
veya
backup almaktansa sqli datası ile birlikte generate edip alabilirsin.
script olarak alıyorum ama bana tablolardaki veriler lazım onu nasıl çözebilirim
-
Tasks > generate scripts dedikten sonra advanced seçeneğinde seçenek var Types of data to script diye oradan data and schema yı seç
http://blog.sqlauthority.com/2012/07/18/sql-server-generate-script-for-schema-and-data-sql-in-sixty-seconds-021-video/
http://stackoverflow.com/questions/2321052/get-script-of-sql-server-data
Sharp tarafından 11/Ağu/15 15:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Navicat premium candır, diğerleri heyecan.
Veritabanındaki tabloları olduğu gibi kopyala yapıştır olarak istediğin yere yedekleyebilirsin.
-
Schema and data özelliğini seçersen alayının scriptini çıkarır
-
veritabanına sağ tık tasks > generate scripts diyorsun 2 defa next diyorsun hocam sana script i nereye kaydetmek isteyeceğini soruyor.Orda advanced secenegı var. Ona basınca bı secenek menusu acılacak orda general baslıgı altında en altta types of data to script var sen onu schema and data yapıcaksın normalde sadece schema secılı.
-
Schema and data özelliği yok bende zaten sql2008 ile 2012 ye bağlanıp almak istiyorum başka yol yokmudur
-
sahinka bunu yazdı
Schema and data özelliği yok bende zaten sql2008 ile 2012 ye bağlanıp almak istiyorum başka yol yokmudur
Hocam, Navicat premium indir. Serial her yerde mevcut. Kurduktan sonra bağlanacağın db bilgilerini gir. Bağlandıktan sonra tüm tabloları seç "ctrl + c", yedeklemek istediğin yere "ctrl + v" yapman yeterlidir.
Kopyalamak istediğinde sana prosedür, fonksiyon vs... alınsın mı diye soruyor.
Bire bir olarak aynısı alıyor.
-
verileri sayfada insert cümlesinin içine yazıdırdım ordan da alıp sql e kopyaladım
teşekkürler