Mssql Hakkında 2005?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    arkadaslar şimdi serverime mssql server 2005 i yukledim ama managerden hane db olusturum tablolar falan olustururduk ama bunda yok nasıl yapcam şimdi

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bağlanırken hangi bilgilerle bağlanıyorsun,

sorunu tam anlatamamışsın resmini koysana

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    ya dmek istiyorum ki sql server 2005 i yukledim ama management studio  yok yanlıs editionu yukledim sanırsam ek olarak management studio  nerden yukleyebilirim

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya dmek istiyorum ki sql server 2005 i yukledim ama management studio  yok yanlıs editionu yukledim sanırsam ek olarak management studio  nerden yukleyebilirim
    -----------------------------

he sql server express yüklüydü sanırım önceden ?

en garanti yolu  program ekle/kaldır'a gidip sql kelimesi neyde geçiyorsa alayını silip tekrar kurmaktır

not:internette bi program ile kolayca yapabiliyorsun ama ileride sorun çıkarabiliyor...

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 1728 Toplam Mesaj: 4